Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako? Keep cool, keep al the power.
Mozda je `autorun` zabagovao.Otvori CD sa desnim klikom/open i idi direktno na `install.exe`.- kao sto rece BassivitY
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: Keep cool, keep al the power. :: :: KRALJEVO U SRCU
Ima samo autorun.exe i kad probam sa CDa nece. Da li ima jos nesto da probam ili je to to?Pozdrav Keep cool, keep al the power.
KRALJEVO U SRCU
:: Mozda je `autorun` zabagovao.Otvori CD sa desnim klikom/open i idi direktno na `install.exe`.- kao sto rece Bassivit :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: KRALJEVO U SRCU
Pogledaj po folderima tog cd-a da li uopste ima neki `setup.exe` `install,exe`...jer taj autorun mora nesto i da pokrene.Ako nema, onda je nekomplenta ta instalacija.
:: Ima samo autorun.exe i kad probam sa CDa nece. Da li ima jos nesto da probam ili je to to?Pozdra :: Keep cool, keep al the power. :: :: KRALJEVO U SRCU :: :: :: Mozda je `autorun` zabagovao.Otvori CD sa desnim klikom/open i idi direktno na `install.exe`.- kao sto rece Bassivit :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: KRALJEVO U SRCU
cini mi se da ta igra nece da radi uopste na xp-u, tako da ako imas xp, nemoj ni da pokusavas...
:: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: Keep cool, keep al the power. :: :: KRALJEVO U SRCU
:: cini mi se da ta igra nece da radi uopste na xp-u, tako da ako imas xp, nemoj ni da pokusavas.. :: :: :: :: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: KRALJEVO U SRCU
Ne bih znao sta se desava, mozda je i ok, ako je izvrsa upakovana u taj autorun.exe,a cini mi se da jeste. Pitaj drugara da li je njemu radio taj disk, ako jeste, onda je problem kod tebe, najverovarnije da je zabagovao neki od instalera u win-u,registry...
:: WIN 7 64bit ulrimat :: Evo sta ima od fajlov :: http://www.dodaj.rs/f/2n/c6/3uSqM4xE/untitled.pn :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: cini mi se da ta igra nece da radi uopste na xp-u, tako da ako imas xp, nemoj ni da pokusavas.. :: :: :: :: :: :: :: Uzeo sam od druga igru jel je nisam igrao uopste. Kad ubacim prvi disk izbaci mi autoran i kliknem instal i nista ne bude kao da nisam pokrenuo. Nije *.iso fajl pa da ga prekopiram nego obican *.exe. Da li treba da preko alkohola ovo sredim u *.iso ili kako :: :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: KRALJEVO U SRCU
Ovako, desava se da Nero nareze fajlove iz ISO-fajla. Sve se vidi normalno, ali nece ista da se pokrene sa diska. Zato je najbolje rezati ImgBurn-om, jer ili postoji neka zastita u Neru ili nesto vezano za ripovane igre. Neka proba da ti nareze igru ponovo, ali sa gore navedenim programom.
:: Ne. Zato sto ima XP :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: Da li je tom tvom drugaru radila instalacija?
:: Nije to Just Cause 2 vec prvi deo,da li vidis datum tih fajlova (2006) godina :: Ako se ne varam tu fale neki fajlovi zato i nece da se pokrene :: :: :: ::
Matora igra, ali eto resenja, cim ti drugar nije mogao pokrenutu znaci da je nekompletna instalacija. I jos jedna stvar:Da li ti drugar nije mogao pokrenuti instalaciju ili instaliranu igru?Ogromna je razlika, jer samu intalaciju ces pokrenuti i na pII, a instaliranu igru malo teze.
:: Vid` stvarno....cak stoji i DX9 :: :: :: :: Nije to Just Cause 2 vec prvi deo,da li vidis datum tih fajlova (2006) godina :: :: Ako se ne varam tu fale neki fajlovi zato i nece da se pokrene :: :: :: :: :: :: :: ::
On je probao da instalira ali nije mu ni pocelo. Vidim da ovo nije nesto u redu. Probacu da nabavimnovu instalaciju. Hvala svima. Keep cool, keep al the power.
Imas neke ripovane,repack...skinuces je ocas posla.
:: On je probao da instalira ali nije mu ni pocelo. Vidim da ovo nije nesto u redu. Probacu da nabavimnovu instalaciju. Hvala svima :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.