Uzeo bih neku online.igru da igram pa me zanima warhamer kakav je i kad se kupi onaj cd od.900 dinara jel se dobija neka pretplata ili mora da se kupi posebno?
Uzeo bih neku online.igru da igram pa me zanima warhamer kakav je i kad se kupi onaj cd od.900 dinara jel se dobija neka pretplata ili mora da se kupi posebno?
warhammer ima pretplatu,e sad procito sam negde da su prosle godine pogasili 36-37 servera zbog malog broja igraca,tako da je ostalo 10-tak servera sa 280 000 do 300 000 igraca,video sam igru igra je dobra,nzm zasto ima tako malo igraca,valjda zbog konkurencije.
ako vec ocesh(imash) da placash pretplatu ,moj ti je savet da ne filozofirash mnogo i lepo uzmesh wow.
a ako necesh da placash pretplatu,uzmi lepo ovo sto sam ti reko lord of the rings online,igra je zaista odlicna.
ako bash ocesh da platish i dobijesh kvalitetan naslov(a necesh pretplatu)ustekaj pare za 2011.godinu (prvu polovinu)i sacekaj guild wars 2,nece imati pretplatu,al po onome sto sam video igra ce kad nas kostati oko 5.000 dinara ili cak 6.000.Do tada pika lotro free i kraj.
vidi sam,to su ti moji predlozi od onoga sto zaista vredi(tu je i aion ,al opet ko placa uzme wow).bar po meni
Zanimljivo deluje taj LOTR online al da budem iskren bojim se da krenem, ubiće mi slobodno vreme ko zeca. Osobito što ranije nisam igrao te masivno-multi-blablabla, ima da se naložim ko međed na bukvu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.