je li neko uspeo da instalira patch 1.0.0.621 ili 1.0.0.62?
ako jeste gde ga je skinuo i kako je instalirao, posto ono sto sam ja uspeo da nadjem na warezu, izgleda da ne radi ili ja radim pogresno, posle instalacije patcha, igra naprosto nece da se pokrene? Da li je za ovaj patch potrebana neki od prethodnih (skidrow 1/2?) ili je samostalan?
Igra radi savršeno i bez tih pečeva i updejta ,bar je meni radila kad sam je igrao, od skidrow ekipe ...Inače, igru imaš bukvalno na svakom ćošku ,pogotovo po torentima ...
Obriši tu igru lepo nekim uninstallerom pa je ponovo instaliraj i cepaj bez pečeva ...Možeš eventualno da ubaciš skidrow update (ako si njihovu igru skinuo) i to je to
-smo sto sve game postaje korumpiran, jer narasta kao kvasac, zato sto igra svaki put upisuje gomilu nepotrebnog smeca (poznat bag) -i goooomila drugih bagova -ili samo neverovatno smarajucih gluposti, poput konstantnog, agresivnog i nepodnosljivog autofoukusa jedinica...
iskreno, ja odavno nisam igrao igru koja ima ovoliko nedoradjenih stvari, osecam se kao beta tester...
dakle radi ona i bez patcha, ali mi je vec muka od ovih gluposti, koji su konacno u ovom patchu vecinom konacno ispravili, pa mi je on definitivno potreban...
Pa i jesi beta tester, to se vidi iz aviona. Igra je trebalo da izađe na tržište za 3-4 meseca, kad isprave bagove i sami smisle kakav gameplay žele. Probaj odavde: http://goo.gl/lsFRG Ali nemoj da gajiš velike nade, igra i dalje očajno radi. Aj što očajno radi, nego što je i dalje dosadna, a AI je i dalje toliko glup da e to prosto neverovatno. Moj savet: sačekaj lepo godinu dana, da izbace neku ekspanziju i nekoliko patcheva, da ljudi naprave par dobrih modova, pa da vidimo šta zapravo može da se uradi od ove igre. Međutim, kako mi sada deluje, engine je očajan i biće potrebno čudo da se od trenutnog beta-sranja napravi kvalitetna i zanimljiva igra. Eto, uspeli su i Civilizaciju da zaseru...
:: igra radi svrseno i bez patcheva, ha, ha, ha: :: :: -smo sto sve game postaje korumpiran, jer narasta kao kvasac, zato sto igra svaki put upisuje gomilu nepotrebnog smeca (poznat bag :: -i goooomila drugih bagov :: -ili samo neverovatno smarajucih gluposti, poput konstantnog, agresivnog i nepodnosljivog autofoukusa jedinica.. :: :: iskreno, ja odavno nisam igrao igru koja ima ovoliko nedoradjenih stvari, osecam se kao beta tester.. :: :: dakle radi ona i bez patcha, ali mi je vec muka od ovih gluposti, koji su konacno u ovom patchu vecinom konacno ispravili, pa mi je on definitivno potreban.. :: :: ::
onda ti ne treba predhodni, samo zadnji, inace ja nisam nasao nikakve bagove u igru i radi dobro, jes da je frame rata sranje kad se otkrije cela mapa(osvetli) ali moze da se igra jer je potezna. AI je agresivan jer mu je valjda random personality po defaultu, tako da se uvek pogode neke nacije koje su agresivne, tako je i meni....... Save game mi nikad nije bio korumpiran, a mozes i da smanjis broj savova da ne trpa bespotrebno 100-nak savova!
skinuo, i izgleda da radi:) trazi skidrow update 1 (i samo njega), potom radi naizgled bez problema.
vecina problema izgleda da je resena (npr autofocus), ili bar gurnuta pod tepih:) naravno, za strahovitu graficku neoptimizovanost (na mom QuadCore koji jede Crysis na max, lepo vidim kako engine iscrtava tile po tile), ili pak imbecilni AI, nismo ni ocekivali poboljsanje...
Imam problem, crashuje mi igra kad sam u strategic view, trazio na netu neki patch gde pise da je to ispravljeno ali nisam uspeo da nadjem!!! Da li ima nekog ko igra ovo i ko zna koji patch ima koji popravlja ovu glupost, nervira me, jer mi treba ovaj view za resurse kao lebac!! POMOC!?!?!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.