Ljudi sve sam instalirao i odradio ali nesto mi nije jasno zasto kada udjem u folder crack i pokrenem aktivaciju ona kaze da nece da se otvori i pokrene program , sta da radim sledece ? i da li je potrebno da skinem novu aktivaciju ili crack ? HELP :)
Potrebno je prvo da iskljucis antivirus (ja imam eset v4 i prijavljuje mi da je activator u crack folderu virus). Kada pokrenes igru (preko fajla launcher.exe u mom slucaju), pojavi ti se poruka da moras da aktiviras igru. Tada iz foldera crack pokrenes activator i pojavi ti se DOS prozor u kome samo pise da je aktivacija uspela i pritiskom na bilo koje dugme taj prozor ce nestati.
Nakon toga, u prozoru za aktivaciju pritisnes cancel i ponovo pokrenes launcher.exe i moci ces da igras.
Napomena: verzija koju koristim je NFS-a je Reloaded
Ovim putem bi zamolio one koji nemaju sta pametno da napisu i kojima je jako dosadno ne pisu nista jer zauzimaju mesto onima koji nesto imaju da kazu i napisu .. Komentari tipa ` IMA JEDAN SAJ ZOVE SE GOOGLE ` je prilicno tupav ... A to sto ja nisam otisao na GOOGLE nego dosao ovde je moja stvar ... Dakle ako nemate sta da napisete o temi onda se iskljucite !!!!!!!!!!!!!!!!!
Da izvinjavam se na gresci evo ispravicu se ` IMA JEDAN SAJT I ZOVE SE GOOGLE` ,ponavljam komentar je idiotski , IDI TI PA GOOGLE-uj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.