posle dva sata lometanja,nasao sam odgovarajucu verziju i sredio sve opcije ,i igra konacno radi super bez seckanja.
e sad :( :( :( najgori deo:
jebene kontrole,sve podesim udjem u igru sve lepo radi,a kad dodjem do fora kad na onom kruzicu treba da izbaerem world ,i lepo stoji world 1,e sad ne mogu nikako da ga izaberem,koji god taster lupim nece i samo me vrati u nazad,strasno.POPIZDECU!!!
Jaooo kud mi reche za MARIAAAAAAAAAAAAA ...pa ubicu te :)))) sad cu da se navuchem na ovu igru..sad sam podeio ovaj emulator i skidam MARIA..kad skinem javljam da li i kako radi....
Pa reci koja je je odgovarajuca verzija i odakle si skinuo pa da probamo.
:: posle dva sata lometanja,nasao sam odgovarajucu verziju i sredio sve opcije ,i igra konacno radi super bez seckanja :: :: e sad :( :( :( najgori deo :: :: jebene kontrole,sve podesim udjem u igru sve lepo radi,a kad dodjem do fora kad na onom kruzicu treba da izbaerem world ,i lepo stoji world 1,e sad ne mogu nikako da ga izaberem,koji god taster lupim nece i samo me vrati u nazad,strasno.POPIZDECU!! :: :: aj ako je neko probao help :: :: :: hvala ::
Evo skinuo...radi extra.... :) Malo su obrnute komande..pa sam se ukakio dok sam podesio.... al uspeo sam..... Al postoji drugi problem :( Nikako nepamti dokle sam stigao u MARIU :( Chim izadjem i udjem... opet sve ispochetka..moram to da provalim.... a skinuo sam odavde .. objashnjenje i sve!
:: Evo skinuo...radi extra.... :) Malo su obrnute komande..pa sam se ukakio dok sam podesio.... al uspeo sam..... Al postoji drugi problem :( Nikako nepamti dokle sam stigao u MARIU :( Chim izadjem i udjem... opet sve ispochetka..moram to da provalim.... a skinuo sam odavde .. objashnjenje i sve! :: :: http://www.dolphin-emulator.com :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445 :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: :: ::
New Bros :) Provalio sam sve..gde ima Wuick Save u igri...nisam bio podesio jedno dugme na djostiku da mi otviri taj MENU kad predjem nivo..ne mora da se predje svet..moze i po nivo..samo zajebano maestiti onaj SHAKE fazon levo desno.. moze ili levo ili desno :) fali mi jedno dugme .. heheh..... a ono za Letenje ili ti shake na GORE ...moze... extrraaa.. odo da pikam : D da vidim shta sve ima od igara :D
:: New Bros :) Provalio sam sve..gde ima Wuick Save u igri...nisam bio podesio jedno dugme na djostiku da mi otviri taj MENU kad predjem nivo..ne mora da se predje svet..moze i po nivo..samo zajebano maestiti onaj SHAKE fazon levo desno.. moze ili levo ili desno :) fali mi jedno dugme .. heheh..... a ono za Letenje ili ti shake na GORE ...moze... extrraaa.. odo da pikam : D da vidim shta sve ima od igara :D :: :: http://www.nintendo.com/games/gameGuid :: :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445 :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.