moguce da su produbili koncept zavrsnica, i kompletnog gameplaya, iz samog trejlera se vidi bolji fight sa bosovima, ali sto kaze gospodin raic nikad ne reci nikad.
ja koliko sam citao nista od konzola ili jos nije sigurno...
Igra se pravi za PC, a ako se ude i pravila za konzlove to ce posle valjda...ima tema na bench forumu...
:: Osobito animacije, brinem se samo da ne zaglupe igru jerbo sad prave i za konzole :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Daj, nemojte vise te fore: `zaglupece igru jer prave i za konzolu`
Oko konzola se vrti najvise para, tu rade najbolji i to su najbolje igre. Tu su najbolji programeri, umetnici, scenaristi i ostali. Odigrajte nesto na Soniju, Boxu, Nintendu... pa onda pricajte.
Naprotiv, igre za PC su glupe. Koje su to pa dobre? Crysis? Neka druga pucacina? Ph...
Prvo PC je miljama ispred konzola i placa danak u tome sto mora 40 % sporiji da plasira grafiku da bi se sugave konzole prodavale. Decko da li si ti normalan koji crni cysis pa kad bi krenuo da ti nabrajam igre za Pc treba ce mi godine i godine... Evo da ti zapusim usta barem na kratko WOW, CS, FM,Star Craft ,A SKORO sve igre sa Pc prebace na konzole . I satro konzole imaju ekskluzivu tipa god of war uncahrted kill zone i slicno. Ja sam uzeo sony 2 zbog odredjenih igara a i felling za fudbal je lepsi kad se zavalis sa drustovm ispred tv a ne monitora od 24 inca . Po meni lepo je imati konzolu ali PC je obavezan pa makar bio star 10 godina : )
A sad da se vratimo na temu Igra obecava samo da je ne useru :) :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Aj da napišem malo opširnije da me neko ne shvati pogrešno
03.12.2010. 15:25
status: user broj poruka: 9006
Razlika je najviše u ergonomiji, zbog ograničenosti načina kontrole na konzolama nije zgodno napraviti suviše komplikovan interfejs, većina igara postiže sve komande uz pomoć palice i nekoliko tastera, zato možda deluje da su igre na konzolama recimo jednostavnije, da ne kažemo gluplje.
Da pomenemo i glavnu prednost konzola u odnosu na pc: Na pc-ju često moraš da se pomučiš malo da ti igra proradi, problemi s operativnim sistemom, zahtevnost, hardver, pečevi... a korisnik konzole na to kaže: `ja samo ubacim disk i ono piči`. Zbog takvog koncepta konzole su i pogodnije za decu pa ima veliki broj igara i za tu ciljnu kategoriju, a pojedini mudrijaši su skontali da još i najbolje prolazi (tržišno) igra koja izgleda kao da je za malo matorije pa i njih može da privuče a pritom je dovoljno jednostavna da i dete može da je igra.
Profil konzolaša je da `ne voli mnogo da se cima`, zato su i razvojni timovi skontali da se najbolje prodaju igre linearnog karaktera koje ne zahtevaju preterano angažovanje. Izuzetaka ima i za njih stvarno postoje dobre igre, potezne strategije, konzolaški rpg-jevi i slično.
Nije to alrade ništa lično, takvi su zakoni tržišta ali eto meni se čini da su ranije i na konzolama igre bile mnogo bolje, da su imale zlatno doba u vreme PS1. Mnoge igre koje su ranije bile ekskluzivno za PC prave se sad i za konzole a developeri imaju jedan čvrst stav da igru treba maksimalno uprostiti da bi na konzoli imala prođu, ko zna da li su u pravu ali tako rade, dobar primer je Gothic serijal.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ovo baš nema veze sa vezom što si rekao... Najbolji programeri, umetnici vezani za konzole??? :(
Baš ne znaš šta pričaš...
Konzole su jedino najzastupljenije, i nude brz pristup igri, bez ikakvog dodatnog cimanja, za razliku od kompa, samim tim se i igre najviše i rade za konzole, ali to ne znači da posebno tržište ima bolji izbor talenta od drugog...
:: Daj, nemojte vise te fore: `zaglupece igru jer prave i za konzolu :: :: Oko konzola se vrti najvise para, tu rade najbolji i to su najbolje igre :: Tu su najbolji programeri, umetnici, scenaristi i ostali :: Odigrajte nesto na Soniju, Boxu, Nintendu... pa onda pricajte :: :: Naprotiv, igre za PC su glupe. Koje su to pa dobre? Crysis? Neka druga pucacina? Ph... :: :: Veze nemate : :: :: ::
Kako nema bre Daume, valjda se vise para vrti u Holivudu nego u Bolivudu. A gde je lova tu je i dobra igra.
@Raic Ja se u principu slazem sa tobom, ali ne znaci da jednostavne komande znace losu igru. Kazem, odigraj nesto preko Dolphin-a pa ces videti koliko zdrave inteligencije imaju na primer Nintendove igre.
@Dejzan To sto ti volis strategije to je samo tvoj ukus. Meni su strategije najdosadnije igre na svetu, cak mi je pomenuti Crysis bolji od njih. I nemoj da mi zapusavas usta klinjo, da ti ih ja stvarno ne bi zapusio. Malo pristojnije to.
Da je neko pomenuo stvari tipa Dreamfall na kratko bi me zezno ali bih rekao `izuzetak koji potvrdjuje pravilo`. Ali ovi wowOVCI naravno nisu ni culi za Longest Journey.
Fala bogu ne mora da znači da je igra automatski dobra ako koristi 300 dugmića, jedna od najboljih potezno-real time strategija za konzole Ogre Battle ima samo tri dugmeta Ok, Cancel i Menu i realno joj ne treba više, nedavno sam je igrao opet i jednako je zarazna kao nekad. Imam dosta igara za konzole i igrao sam koješta preko emulatora i nekad po igraonicama. Ono moje je više bio lament nad pravcem koji zauzima igračka industrija poslednjih godina.
:: :: @Rai :: Ja se u principu slazem sa tobom, ali ne znaci da jednostavne komande znace losu igru :: Kazem, odigraj nesto preko Dolphin-a pa ces videti koliko zdrave inteligencije imaju na primer Nintendove igre ::
Ljudi daju brdo para na PC, kupuju grafike od 300e, Maximus formule, napajanja i kucista od po 100e, muce se da proradi igra, nema leka, ne radi lek, ati, vidia, ne valja drajver, fali mi serijski broj... Onda kad i proradi grbe se za monitorom ko na poslu, muce se sa lose odradjenim komandama, nerviraju se sto izlecu u desk ...
S druge strane mrzi ih da dodaju 200e da imaju i konzolu i da odigraju nesto ko ljudi. Ignorancija, lenjost, inat, neko drugo cudno ja...? Ne znam sta je.
Bilo kako bilo, ova rasprava nema smisla jer sam ja probao sve u temi dok obrnuto ne vazi. Alan Wake, Bayonetta, Dante`s Inferno, RDR, Castlevania: LoS, Uncharted, i par Nintenda. Dok se ovo ne dozivi necu uopste da pricam s pojedincima, a posle polako, uz caj i kolach sa sljivama i ulupanom pavlakom.
ako se ne varam call of duty 3 je izasao samo za konzole exclusive i nije dobro prosao kako mu se cini, tako da su ga sa sledecim nastavkom vratili na pc odma - znaci los potez
cinjenicno stanje da imam i ps2(god og war) i xbox360(gears of war 2) i planiram da pokupujem wii i ps3, tako da mora se covek prosiriti i na druge horizonte.
i nemojte rapravljati vise o ... pricamo o witcheru 2 i kako cemo lepe trenutke provoditi kad izadje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.