Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
zezancija sa Kozaci
STRANA 1 OD 1
Kajmak zezancija sa Kozaci 02.12.2010. 11:47 T31428

status: user
broj poruka: 184

Pozzz svima ,

secate se sigurno igre Cossack ?

Pre neki dan drugar me zove i kaze aj instaliraj pa da se sibamo preko neta , ja pomislim e super !?

Instaliram ja igru , sve kako treba i kako ide i cim pokusam da udjem u nju izbacuje mi eror ???

Skinem jos par verzija i sve se isto zavrsava sa EroROm ??? Verzija je Cossacks Back to War , jeli moguce da nece da saradjuje sa XP SP3 ??????

Pozzz......
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 02.12.2010. 12:16 #268136

broj poruka: 9121
Jao drugar igrao prvi Cossacks, posalje kod kompa 20 seljaka sa 20 seljaka mu pokrade 500 konjanika, balance u igri odradjen u PM, i sto je najbitnije seljak je jaci od prvog vojnika :). Inace ovaj sto ti hoces da instaliras radio je na XP SP2 za SP3 nisam probao :), inace igra je ok :), ima li tu Compability Mod za SP2 (ne koristim sp3 :)).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drax Re: 02.12.2010. 12:43 #268138

broj poruka: 246
Kao što Gile kaže, probaj Compatibility mode na prvi niži OS (kod mene je 2000).
Pozz

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.

djokosrb eh seljaci 02.12.2010. 13:01 #268139

broj poruka: 6875
al nisu bash svi seljaci.

to su seljaci UKRAJIINE,jaci od svih ostalih seljaka,jaci od svih prvih vojnika,ne mogu da budu ukradeni(odnosno da predju na drugu stranu)za razliku od svih ostalih seljaka.

od tada drugar zove igru SELJACI!!! :)
LonleyMax Garantovano radi na Service Pack 3 02.12.2010. 18:11 #268202

broj poruka: 1475
Provereno na vise racunara, mozda je do patch-a ako ima neki ili nesto slicno, ali cista igra radi i back to war i art of war! :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs