I verovatno ga neće biti još dugo. Skinuh onaj CloneDVD još pre dve nedelje al džaba čekam. Video sam da su neki ljudi uspeli da ga pokrenu sa fix-om za Assassins Creed 2 pošto koriste istu zaštitu, ali da ne može da se snimi progres tako da je neupotrebljivo.
:: nema jos.. :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: jel ima leka za ovo :: ::
Drage kolege mozda vam je promakla jedna igra ali meni nije. U istoriji razbijanja igrica se nije desilo da se preskoci neka igra ,ali jedna jeste i to dobra.
Shaun White Skateboarding . Izdavac Ubisoft.Zastita Novi DRM.
Ako je to slucaj i sa ovom,onda se polako nazire kraj. Da vas podsetim,letos sa POP FS,umalo nije prsla SCENA,fleku izvadio team skidrow,ali dokle.......
Na žalost mislim da si potpuno u pravu. Na to mi smrdi i H.A.W.X.2 jer je isto u pitanju DRM-anje.
:: :: Drage kolege mozda vam je promakla jedna igra ali meni nije :: U istoriji razbijanja igrica se nije desilo da se preskoci neka igra ,ali jedna jeste i to dobra :: :: Shaun White Skateboarding :: Izdavac Ubisoft.Zastita Novi DRM :: :: Ako je to slucaj i sa ovom,onda se polako nazire kraj :: Da vas podsetim,letos sa POP FS,umalo nije prsla SCENA,fleku izvadio team skidrow,ali dokle...... :: ::
mnooogo muke...kotaktiraj tehnicku podrsku to je jedino sto ti mogu reci...
:: Kako da iskoristim promocioni kod sto sam dobio sa karticom za ovu igru. Stalno me baca na neki španski sajt :: dautovic kako si ti to uradio :: :: ::
Igra je tako glupa da... Prvi deo je bio dobar ovaj je loš ne treba ti ovo uopšte.A tolko sa,m se namucio sa ovom igrom da bi je pokrenuo :). Dautovic što be nerece da je glupost.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.