Danas sam tek nabavio ove igre. Konfa je Phenom II X550, 2gb rama, Ati 4770
Pecovao sam Black ops i dobijem crn ekran sa pescanim satom koji se okrece nista se ne desava posle 5 minuta Medal of honor odmah zamrzne prik pokretanju igre (stigne do glavnom menija i stane) gde pomaze samo restart
Stavio sam nove catalyst drajvere Koristim xp sp2, znam da u read me fajlu pise da treba imati sp3 ali meni sve igre su radile do sad......pa sumnjam da zbog toga obe nece da rade.........
Prestani da sumnjas, inace ces doveka gledati u `pescani sat`.
29.11.2010. 16:00
status: user broj poruka: 10997
SP3 ti treba da bi se `primile` dodatne komponente sistema - .NET i Visual 2008. Slobodno instalisi SP3 preko postojeceg, instalisanog XP-a (radi besprekorno na 3-4 masine koje su pod mojom kontrolom).
Joj, kako krljam shyptare-taljibane u MOH-i! Fps je oko 65, grafika se ne greje preko 75*C, angazovanje video-mem do 550MB, all settinsg maxed-out, full screen, AA on na1440x800... Joj, Raic-u, ovo MORAMO da poteramo on-line! Usput: prokletinja ima bug - u jednoj mapi navodjenje hellfire-a ne radi kako treba. Prekop`o sam Internjet dok sam nasao resenje...
Re: Prestani da sumnjas, inace ces doveka gledati u `pescani sat`.
29.11.2010. 16:15
status: user broj poruka: 9006
Gledao sam nedavno može li online za dž i nije bilo selameta. Pošto rekoše da je mp truba nisam se nešto preterano ni cimao. Sad će uskoro moći black ops preko alterops-a, ispekli su zanat na mw2 pa će sad mnogo brže.
Svejedno bi morao prvo da zamenim kartu, s ovom mogu da igram samo klik-klak mudima, a i to samo kad stegne zima.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Joj, kako krljam shyptare-taljibane u MOH-i! Fps je oko 65, grafika se ne greje preko 75*C, angazovanje video-mem do 550MB, all settinsg maxed-out, full screen, AA on na1440x800... Joj, Raic-u, ovo MORAMO da poteramo on-line! Usput: prokletinja ima bug - u jednoj mapi navodjenje hellfire-a ne radi kako treba. Prekop`o sam Internjet dok sam nasao resenje.. ::
meni licno se MOH-a mnogo vise dopao nego COD BO, i sto kaze @tortojed ubijanje talibana do 100 i nazad, tako-reci genocid dobro je da nisu spomenuli i srbe :)
I Novi COD i Moh,su pusiona.Jednostavno isforsirane igre datumima izlaska,neoptimizovane ili portovane sa konzola ili su se vec najeli para ili su glavni programeri pobegli u druge firme,ili im se jebe za PC,uglavnom su cisto razocarenje.
ALi.....Ko nije probao novog Spajda,neka ga proba igrica je pravo osvezenje posle ovih Budjavih naslova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.