Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dirt 2 (Tony Hawk edition)
STRANA 1 OD 3  
quna Dirt 2 (Tony Hawk edition) 28.11.2010. 21:03 T31306

status: user
broj poruka: 1637
Moze li neko da mi objasni sta se desilo sa Colin McRae igrom? Preskocio sam Dirt 1, ali sam zato sve od izlaska pa do skoro igrao 2005, sa ortacima u lanu, na netu, na jednom kompu se smenjivali, borili smo se za svaku milisekundu,smejali, nervirali, preznojavali, svadjali, razglabali o podesavanjima, svako je imao svoju omiljeni podlogu, zemlju, auto...

Kakva je ovo, da izvinete, zajebancija? Kakvi su ovo skejteri, grafiti, emo punk muzikica, lobanje po komandnoj tabli, debilni komentari, ogradjene zatvorene staze, gde nestade pezo 205, gde su grupe, gde su zemlje i staze, zasto auto cupka sa jednom kamerom a stabilan je sa drugom, jel ovo Colin ili me je neko zeznuo i dao mi instalaciju za Tony Hawk?

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 28.11.2010. 21:08 #266822

broj poruka: 4829

Sta da ti kazem druze, vladari iz senke pate za osvajanjem Marsa zasta treba 2.5 centi pride.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 28.11.2010. 21:09 #266823

broj poruka: 12057

Iskreno, sviđa mi se Dirt 2, ali mi nedostaje klasični Colin Rally, baš kao 05, uz koji sam proveo sate i sate jureći svoj ghost auto i milisekunde.

Hoću Colin 2011 na primer bez bagija i svega ostalog što je doneo Dirt.

imarkovic Re: Re: 28.11.2010. 21:13 #266824

broj poruka: 18996
dobar je WRC, podseca na colin2005.

::
:: Iskreno, sviđa mi se Dirt 2, ali mi nedostaje klasični Colin Rally, baš kao 05, uz koji sam proveo sate i sate jureći svoj ghost auto i milisekunde
:: Hoću Colin 2011 na primer bez bagija i svega ostalog što je doneo Dirt
Equinoxe Re: Re: Re: 28.11.2010. 21:17 #266825

broj poruka: 12057

Zato ga upravo sada uredno kupujem, doduše deo po deo.

:: dobar je WRC, podseca na colin2005
:: ::
:: :: Iskreno, sviđa mi se Dirt 2, ali mi nedostaje klasični Colin Rally, baš kao 05, uz koji sam proveo sate i sate jureći svoj ghost auto i milisekunde
:: :: Hoću Colin 2011 na primer bez bagija i svega ostalog što je doneo Dirt
imarkovic Re: Re: Re: Re: 28.11.2010. 21:18 #266826

broj poruka: 18996
mene sad drma nostalgija, krenuo sam da skidam Colin05, a sa WRC sam se odusevio!

:: Zato ga upravo sada uredno kupujem, doduše deo po deo
:: :: dobar je WRC, podseca na colin2005
:: :: ::
:: :: :: Iskreno, sviđa mi se Dirt 2, ali mi nedostaje klasični Colin Rally, baš kao 05, uz koji sam proveo sate i sate jureći svoj ghost auto i milisekunde
:: :: :: Hoću Colin 2011 na primer bez bagija i svega ostalog što je doneo Dirt
djokosrb eh 28.11.2010. 21:19 #266827

broj poruka: 6875
tako sam i ja u proslosti,sa drugarima,pes(po meni najbolju igru za drustvo),drndali smo nervirali,smejali se ,odemo na ps 3 u igraonicu,platimo 3 sata,covek nas pusti 6-7 posto je bila prazna,kao ajde igrajte,itd.....davno proslo vreme

sad od srednje skole,niko skoro ne igra pes,iz osnovne gile,cojka,colak igraju starcraft 2,neki blackshot i ostala sranja..... :(
DmasteRNo1 Šta se desilo sa Colin McRae igrom? 28.11.2010. 21:22 #266828

broj poruka: 6101
Desilo se isto što i (nažalost) samom MekKreu. DiRT 2 je dobar, ali je arkada sa reli automobilima, a ne simulacija. WRC je pravo osveženje, ali mali broj staza ne može da izvuče ni ukupno 13 relija. Već negde na polovini postane dosadno. Nema igre kao što je bio Rally Championship gde su pojedine etape bile toliko dugačke da sam ih vozio i po 20 minuta.

Phenom II X3 720BE @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

Gare87 batice 28.11.2010. 21:23 #266829

broj poruka: 4701
idi hejtuj negde drugde igru, jer igra tako kako je zamisljena je dobra i meni se svidja igra, to sto ti ne volis takav princip voznje to tebi mozda ne odgovara, inace skoro svuda je dobro ocenjena........

pozdrav

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Gigabyte GV-NX88T256H rev 1.0
OCZ MXS-PRO 600W

djokosrb ma bre :) 28.11.2010. 21:30 #266831

broj poruka: 6875
kupite Wii ili skinete dolphin emulator(vlasnici kartica 8800gt/3870 i jacih)i lepo MARIO KART.

kolko je tu sati zabave(ludnice)na nintendu 64 otislo.
raic Re: ma bre :) 28.11.2010. 21:57 #266852

broj poruka: 9006
Odlična ideja, evo zet donosio džojpad prošlog vikenda pa smo lemali kart, igra je i dalje urnebes.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: kupite Wii ili skinete dolphin emulator(vlasnici kartica 8800gt/3870 i jacih)i lepo MARIO KART
:: kolko je tu sati zabave(ludnice)na nintendu 64 otislo.
quna ... 28.11.2010. 22:11 #266857

broj poruka: 1637
Onda da se proba WRC :-)

Sama voznja kada se vozi reli staza uopste nije losa ali je prekratko i izgubi se u gomili ostalog sarenisa... Jednostavno to nisam ocekivao, F1 je na pr. super, zamislite da upalite F1 i vidite da umesto williams pise Globe Shoes i da je bolid isaran grafitima, to se ne ocekuje kao sto se ne ocekuje da upalis PES a fudbaleri nose kacige i ne igra se na travi nego shljunku i nema Ronalda nego Shumaher tera loptu, to moze da bude zanimljivo ali to dugogodisnji igrac PES-a niti ocekuje niti zeli da vidi niti je logicno.

@Gare87: Nisi razumeo. Po tebi je dirt logican nastavak 2005-ice? Ono sto si igrao i sto ti se svidelo si potpuno ocekivao i logican je nastavak Colin serijala? ili si mozda juce cuo za Colin i video dobre ocene pa zaigrao? Nsf nisam nikad voleo jer ne volim taj stil igre, kada izadje nfs ja ga obidjem jer znam sta mogu da ocekujem, isto tako kad izadje Colin ja ocekujem stil voznje koji on fura, jel sad mozda jasnije? Da li je igra dobra ili ne, ostavljam ljudima koji vole takve igre, mene samo zanimalo sta se desilo igri koju volim...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

Zdebeli 28.11.2010. 22:15 #266859

broj poruka: 1380
Bas sam danas mislio da skinem dirt2, ali ako je kao arkada onda nema sanse! Colin 2005 je najjaca voznja koja postoji, sve ostale smore za dva dana. Videcemo kakav je WRC.

Dogodilo se to da (jos odavno) timove boli k. za prave igrace nego samo gledaju da zgrnu pare. Kad se neko probije dobrom igrom, onda sledecu skoro uvek upropaste.
Danas se (skoro) sve pravi za `casual` igrace, kojima je najvaznija grafika i koji nece da se pomuce, i igraju igre da im prodje vreme. Zato ima sve debilnijih i kracih igara. Poredite samo neki rpg iz prosle ili s pocetka ove decenije (40 h+ kvalitetnog igranja, sa mnogo dijaloga i dobrom pricom) i neke novije, ali ima i izuzetaka.

To za ocene, vise ne verujem nikome. Fallout 3 ima dobre ocene, ali kad sam ja ono igrao (oko 10 h), umro sam od smora. Kome je dobar, on verovatno nije igrao ranije delove pre F3.

raic Re: 28.11.2010. 22:48 #266864

Tako nešto, debeli. Pre bi uzeo opet da igram might&magic VI ili VII, koliko god bedno izgledalo, možda bi me jedino bilo blam da uđe neko i vidi na šta liči igra.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Poredite samo neki rpg iz prosle ili s pocetka ove decenije (40 h+ kvalitetnog igranja, sa mnogo dijaloga i dobrom pricom) i neke novije, ali ima i izuzetaka
:: To za ocene, vise ne verujem nikome. Fallout 3 ima dobre ocene, ali kad sam ja ono igrao (oko 10 h), umro sam od smora. Kome je dobar, on verovatno nije igrao ranije delove pre F3
Gare87 @zdebeli i @quna 28.11.2010. 22:53 #266867

Za mene F3 i ME 1 i 2 najbolje igre u tom zanru, i igra nije smor uopste.

Dirt 2 je simulacija donekle, ali nije kao 2005, i to nisam uporedjivao uopste, i naslov teme je dirt 2, a ne da li je dirt 2 logican nastavak 2005-ice, pa sam napisao isto tako da igra DIRT 2 kako je zamisljena meni se svidja i igra aj opet KAKO JE ZAMISLJENA je odlicna, i zasluzene su joj ocene, ali igra NIJE KAO COLIN 2005, nadam se da sam sad bio jasniji, mrzi me vise da pisem......

p.s. isto tako i NFS PS i Shift su dobre igre ali sve one su jos daleko od realnih simulacija.......

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

Zdebeli 28.11.2010. 23:00 #266869

Taj fazon, bas sam sad uzeo da igram f2. Ma sta klinci znaju, verovatno ne znaju ni sta su automati i fliperi!

Zdebeli @gare87 28.11.2010. 23:10 #266873

Nisam igrao ME pa ne znam.

Bas me zanima da li si igrao f1 i/ili f2 pre f3?
Sve zavisi sta volis od igara, i sta od njih zahtevas (samo da ti potrose vreme ili...).

F3 su pretvorili vise u neki fps, i ko sto mnogi kazu to je TES IV sa promenjenim teksturama.

Objasnicu samo neke delove oko F3:
Klinac sa 16 godina izadje iz vaulta i na keca ubije sve Ridere na mostu?!
U f1 ili f2 je moralo mnogo da se ubija pre nego sto se uhvatis u kostac sa jednim Raiderom!
A onaj kao potezni mod je najveca debilnost koju sam video duze vreme. Ispucas sve poene, i onda bezis unazad dok se opet ne napune, pa sve ispocetka 10x.

raic Re: @gare87 28.11.2010. 23:14 #266874

Hehe, kad sam u vegasu sa levelom 3 ubio deathclaw u onom kanjonu blizu početka ugasio sam igru... do daljnjeg.

:: Klinac sa 16 godina izadje iz vaulta i na keca ubije sve Ridere na mostu?
:: U f1 ili f2 je moralo mnogo da se ubija pre nego sto se uhvatis u kostac sa jednim Raiderom
:: A onaj kao potezni mod je najveca debilnost koju sam video duze vreme. Ispucas sve poene, i onda bezis unazad dok se opet ne napune, pa sve ispocetka 10x
Gare87 Re: @gare87 28.11.2010. 23:25 #266878

Vido sam onaj f1 i f2 i ono nikad nema da snimim da igram, ono ko na segu da igram bem ti igru, prevazidjeno, isto ko i ona igra true crime ono kao ima dobru pricu i sve ostalo, ali kad sam vido da je gora nego na Terminator konzoli odma je otisla na uninstall.

Slazem se, ano sa Action Points bem li ga sta treba da pretstavlja :)
Ali znas i sam da ako krenemo sa ovim zbog cega nam se svidjaju igre a zbog cega ne i sta im fali sve ima da se oduzi ovo do jutra :)
Inace ja i nisam koristio uopste VATS jer em je neprezno skoro celu igre dok ga makar malo ne unapredis em dok nadjes oruzije koje je precizno, smor. Ali ono sto volim kod te igre su oni svakakvi cudni mutanti, neobicne price i misije na koje naletis dok se luta po pustari, itd.... kao sto rekoh ima da se oduzi ako nabrajamo sta je dobro, ko sta voli, sta je lose, nerealno, realno...... i tako dalje :))

Odigraj ME 1 i 2, ima dobru pricu, ali pretpostavljam da nece da ti se svidi jer nem pojma sta ti uopste ocekujes od igrica. I da odgovorim, igram igre zbog lepe grafike(nije bitno uvek), da ubijem vreme, da se zabavim i tome slicno, uopste ne razmisljam mnogo o tome koliko su relane i o ostalim stvarima, ipak su to samo igre koje su unapredjene u odnosu na ranije konzole koje su postojale, ima drugih bitnih stvari o kojima treba da se misli, eto raspisao sam se previse :)

pozdrav

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: Nisam igrao ME pa ne znam
:: Bas me zanima da li si igrao f1 i/ili f2 pre f3
:: Sve zavisi sta volis od igara, i sta od njih zahtevas (samo da ti potrose vreme ili...)
:: F3 su pretvorili vise u neki fps, i ko sto mnogi kazu to je TES IV sa promenjenim teksturama
:: Objasnicu samo neke delove oko F3
:: Klinac sa 16 godina izadje iz vaulta i na keca ubije sve Ridere na mostu?
:: U f1 ili f2 je moralo mnogo da se ubija pre nego sto se uhvatis u kostac sa jednim Raiderom
:: A onaj kao potezni mod je najveca debilnost koju sam video duze vreme. Ispucas sve poene, i onda bezis unazad dok se opet ne napune, pa sve ispocetka 10x
Gare87 Re: Re: @gare87 28.11.2010. 23:28 #266880

Terbra kolega sine, i kako si to uspeo izedem te(si nasao neko oruzije jako)????? ja ih zaobilazim u sirokom luku, jedva sam uspeo nekako sa niskim levelom da ubijem one ogromne mutante i deathclaw :)))

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: Hehe, kad sam u vegasu sa levelom 3 ubio deathclaw u onom kanjonu blizu početka ugasio sam igru... do daljnjeg.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Klinac sa 16 godina izadje iz vaulta i na keca ubije sve Ridere na mostu?
:: :: U f1 ili f2 je moralo mnogo da se ubija pre nego sto se uhvatis u kostac sa jednim Raiderom
:: :: A onaj kao potezni mod je najveca debilnost koju sam video duze vreme. Ispucas sve poene, i onda bezis unazad dok se opet ne napune, pa sve ispocetka 10x
raic Re: Re: Re: @gare87 28.11.2010. 23:30 #266882

Običnim 10mm pištoljem. Silno sam se razočarao kad nisam dobio neku ogromnu količinu XP za takav podvig.

:: Terbra kolega sine, i kako si to uspeo izedem te(si nasao neko oruzije jako)????? ja ih zaobilazim u sirokom luku, jedva sam uspeo nekako sa niskim levelom da ubijem one ogromne mutante i deathclaw :))
Gare87 Re: Re: Re: Re: @gare87 28.11.2010. 23:38 #266885

na XP zaboravi zastareo je :)))))

Inace nzm kako, ali mene kad opali samarem ono chudovishte pomeri mi vugla na bulju :))) Ja nisam uspeo da ga ubijem ni sa cim `malokalibarskim`.

Inace za experience u Fallout NW moze da se zaboravi, to ne moze da skupi dovoljno ako se igraju glavne misije nikad, ja sam na prejebotinu skupio posle 20lv na maksimum, pa sam pocistio veci deo pustare :)))

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: Običnim 10mm pištoljem. Silno sam se razočarao kad nisam dobio neku ogromnu količinu XP za takav podvig.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Terbra kolega sine, i kako si to uspeo izedem te(si nasao neko oruzije jako)????? ja ih zaobilazim u sirokom luku, jedva sam uspeo nekako sa niskim levelom da ubijem one ogromne mutante i deathclaw :))
raic Re: Re: Re: Re: Re: @gare87 28.11.2010. 23:42 #266889

Pa nisam ni ja brate Gare veverica, popeo se na neku liticu i izrešetao ga a on trči tamo-amo ko ćurka pred dan zahvalnosti. Baš o takvim stvarima priča i debeli - previše first person-a.

:: na XP zaboravi zastareo je :))))
:: Inace nzm kako, ali mene kad opali samarem ono chudovishte pomeri mi vugla na bulju :))) Ja nisam uspeo da ga ubijem ni sa cim `malokalibarskim`
:: Inace za experience u Fallout NW moze da se zaboravi, to ne moze da skupi dovoljno ako se igraju glavne misije nikad, ja sam na prejebotinu skupio posle 20lv na maksimum, pa sam pocistio veci deo pustare :)))
mslavko82 DmasteRNo1 lepo reče... :( 28.11.2010. 23:53 #266892

broj poruka: 721
@quna: Colin McRae je mrtav. Možda se okreće i u grobu, ko zna. Ali Dirt 1 i 2 nisu nastavci starijih CMR-a, od njih se jednostavno odustalo. Samo imaju isto ime. Inace su fensi voznje sa puno lepih svetala sa strane, američki tinejdžeri - a Boga mi i ovi naši - svršavaju od sreće kad ih vide. Debilizam! Sama voznja kao voznja - nije loša, arkada ali dobro odrađena. Međutim, sve ostalo - meniji, prezentacija, boje - katastrofa. Kao da po deseti put igram istu igru, neki NFS i to je to. Gledaj: Grid - Dirt - Dirt 2 - Formula I - najbolji primer kako se do besvesti zarađuju pare. Da nekog neutralnog ubaciš sa strane, i pustiš glavni meni, nema šanse da izvali razliku. Nema Dirt nikakve veze sa relijem, on je kao Toca, samo mu formule fale... Za mene je sranje, kome se sviđa - super, ali taj pojma nema šta je dobra vožnja. Formula I je nešto bolja, ali oni usrani meniji i sama prezentacija me izluđuju, morali su to da promene, da idu malo više na onaj profi izgled, ali džabe - igrice se za klince prave, ko je nama kriv što smo ostareli...

Što se tiče igrica u budućnosti - ja posle Civ V dižem ruke... Počeo sam kao hrčak da skupljam stare igre i modove za njih na DVD-ove, što je sigurno, sigurno je, a oni nek prave šta hoće...

@Gare87: eh moj ti, odigraj ti ipak taj f1/f2. Jes da je kao na Segi, ali kad se posle 10 minuta naviknes, nećeš moći da se odlepiš od monitora. Da vidiš šta su mutanti i neobične priče. Još kad upoznaš Sulika - smejaćeš se do jutra...
We and I stay close if you promise to buy soap in next town

@raic, zdebeli: rešenje debilizma Fallout-a 3 se zove FWE - Fallout Wanderers mod. Ima ga na nexusu. Jes malo zajebano dok se natera da radi kako treba, ali posle toga igrica postaje mnogo drugačija i 100% bolja. A to što ćeš od raider-a bežati kao da te đavo maltene do kraja igrice, i što mož lako da te ubije radijacija (što je jelte, logično u post-nuklearnom svetu), to mu dođe kao bonus. Genijalan mod :)
raic Re: DmasteRNo1 lepo reče... :( 29.11.2010. 00:03 #266902

Znam za taj mod, popravi igru dosta al ipak i dalje nema onaj stari šmek.

Sulik: Spirits be everywhere, fren. Travel with we and I. Grampy Bone do most the talking.
Ti: Tell me about Grampy Bone.
Sulik: Him strong spirit. Much honor carrying him.
Ti: Wait. You mean that bone in your nose?
Sulik: Keep him close. Easier to touch his spirit. That`s why he talk the most.
Ti: Hey, I can only hear you talking so far.
Sulik: Haha. We going get along just fine.

A priča kao Bob Marli.

:: @Gare87: eh moj ti, odigraj ti ipak taj f1/f2. Jes da je kao na Segi, ali kad se posle 10 minuta naviknes, nećeš moći da se odlepiš od monitora. Da vidiš šta su mutanti i neobične priče. Još kad upoznaš Sulika - smejaćeš se do jutra...
Gare87 Re: DmasteRNo1 lepo reče... :( 29.11.2010. 00:04 #266903

Ne mogu, pecu me oci kad vidim onako kockastu grafiku i ostale zastarele prevazidjene detalje :)) Kao sto rekoh igram cisto da mi prodje vreme i da mogu da uzivam u grafici(ne uvek) i da udaram po neprijatelju neobuzdanom paljbom :) a ne ko Raic na liticu pa onda se AI pogubi jer nema way-point do tebe, nego lepo uzmem onaj super chekic od super mutanta nabudzim melee pa kad ih zveknem po tintaru lepo da mi bude :)))

UKUSI SU RAZLICITI, tako je to...... pozdrav

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: @Gare87: eh moj ti, odigraj ti ipak taj f1/f2. Jes da je kao na Segi, ali kad se posle 10 minuta naviknes, nećeš moći da se odlepiš od monitora. Da vidiš šta su mutanti i neobične priče. Još kad upoznaš Sulika - smejaćeš se do jutra...
:: We and I stay close if you promise to buy soap in next town
:: @raic, zdebeli: rešenje debilizma Fallout-a 3 se zove FWE - Fallout Wanderers mod. Ima ga na nexusu. Jes malo zajebano dok se natera da radi kako treba, ali posle toga igrica postaje mnogo drugačija i 100% bolja. A to što ćeš od raider-a bežati kao da te đavo maltene do kraja igrice, i što mož lako da te ubije radijacija (što je jelte, logično u post-nuklearnom svetu), to mu dođe kao bonus. Genijalan mod :
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs