svakog izvrsenog zadatka igra se sejvuje, ali i kod mene je isti slucaj. Kad izadjem iz igre i zelim opet da nastavim, nemam opciju resume sa Skidrow crackom, a nije mi ni potreban jer misije nisu nesto dugacke.
Zeza li i vas BO , meni puca na pola nivoa, ne pamti rezoluciju- vec svaki put moram da je namestam. I tek dad namestim rezoluciju on mi daje stari save game. F5 ne radi da li je neki bag ili los crack ???
Ja koliko vidim moram ponovo da igram od pocetka missiju ako sam pre toga izasla iz igre na pola misije i to prilicno smara sto uvek vraca na pocetak tako da neverujem da cu je igrati. Ali grafika i prica su vrhunske jedna od najboljih igara ove godine. Al dzaba iritira me sto cak moram i da sacekam da se zavrsi svaki video klip pre nego startuje igra. Smor....
Isti fazon i kod mene! Stigao sam do pola.... i poshto mi u sred igre malo malo izbaci...nemam nameru misiju da igram izpochetka.. tako da sam za sada tu stao..dok ne izadje neki nromalan patch i lekic..ovako ne vredi..popizdeo sam
Biostar TA770E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
:: :: Ja koliko vidim moram ponovo da igram od pocetka missiju ako sam pre toga izasla iz igre na pola misije i to prilicno smara sto uvek vraca na pocetak tako da neverujem da cu je igrati. Ali grafika i prica su vrhunske jedna od najboljih igara ove godine. Al dzaba iritira me sto cak moram i da sacekam da se zavrsi svaki video klip pre nego startuje igra. Smor... ::
Meni je radila savrseno (skidrow) i jednom sam samo prekinuo i da kao morao ispocetka da igram misiju...
Inace totalno sam razocaran, prekratko i zatupljujuce, grafika ista kao prethodnik samo bez lepih pogleda...prica nije losa...
Nervirali su me ratardizmi tipa `stisni space da bi razbio prozor` - ako vec nemam neki izbor koji djavo ga sam ne razbije nego kao ja sam nesto ucestvovao - stisnuo sam space - idi bre...
Igrao sam na srednjem nivou tezine. ni u jednom trenutku mi nije nestala municija ili bio nesto posebno ugrozen tipa `au moram da se iscimam da predjem ovaj zajebani deo`...
Misija po onim rovovima sa vijatnamcima valjda - mogu tri dana da sedim i pucam u nadolazece vojnike i oni ce nastaviti da nadolaze (neki nepresusni izvor pojacanja?) sve dok ne gurnem bure koje su oni zamislili da gurnem...super...
Oruzje je bilo totalno nezanimljivo, svako se gotovo isto ponasalo i nije bilo bitno sta cu koristiti svako je radilo posao...
Opsti utisak je kao da sam isao kroz jedan tunel (raznoliko ukrasen) i trsio moorhuhn usput...
I tako, imao sam zelju da iskazem svoje razocarenje...
jeste sacuvan save probajte ovako: kad pokrenete igru i pritisnete campaign nece biti `resume game`,idite escape na main menu onda i idite ponovo na campaign,`resume game` trebao bi se da pojavi :)
Moram svaki put kad ulazim u igru da namestan rezoluciju, tek nakon toga nudi mi resume game. Igra non stop puca vise mi se smucila. Kod mene jedini nacin da nastavim je da pre neko sto zakuca ( po nekad na istom mestu) da odradim save and exit. Jedino tako, i onda ne pamti bas tu poziciju nego opet vraca malo nazad. Igra je odlicna ali nije vredna ovog cimanja.
@quna svaka ti je na mestu i mene je smorilo samo tako plus oni psihodelicni intro-i sto idu non-stop a ne mogu da se prekinu od svih onih gb koje igra zauzima kad se instalira kladim se da vise od 50% otpada na intro-e odigrao za dva dana (po 2 sata), i vise me ne zanima, ni multyplayer ni bilo sta drugo u vezi BO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.