Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja? Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja. Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
:: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Nemoguce da ovako lose izgleda :( Sto su je pravili kog Vraga onda za PC? Ja ocekivao da ce izgledati bolje od SHIFT-a...
:: Aaa, da... opojni miris lošeg porta s konzole. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Ako se ne varam, Hot Pursuit je izašao kao sledeća verzija u odnosu na NFS III ili beše NFS IV. Ne sećam se više, davno je to bilo ... možda je i bio prošli vek ... vrlo moguće.
:: Ako se ne varam, Hot Pursuit je izašao kao sledeća verzija u odnosu na NFS III ili beše NFS IV. Ne sećam se više, davno je to bilo ... možda je i bio prošli vek ... vrlo moguće ::
Pa kako mnogu detalju da se podignu, nema opcija dovoljno? Ovako deluje ruzno
:: Novi Hot Pursuit je izašao pre manje od nedelju dana.. :: :: Review :: http://goo.gl/kr1m :: :: ...a poslednji pre toga je bio NFS 3 Hot Pursuit, davne 1998-me.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Ako se ne varam, Hot Pursuit je izašao kao sledeća verzija u odnosu na NFS III ili beše NFS IV. Ne sećam se više, davno je to bilo ... možda je i bio prošli vek ... vrlo moguće :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Željko Arnautović :: :: PC Berza d.o.o :: :: https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs :: :: :: ::
nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija...
:: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Mozda je samo priroda prirodnija, al sto se tice automobila, shift je keva
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija.. :: :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
jeste, ali dzaba, meni je shift previse monoton, smor.. presao sam igru zato sto nisam propustio ni jedan NFS i mogu da kazem da mi se uopste nije svidela..
:: :: Mozda je samo priroda prirodnija, al sto se tice automobila, shift je kev :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija.. :: :: :: :: :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Ozb? Manje ti smor ovaj hot pursuit? Cek, jel se igrao nfs shift na manual, traction control off, sve ostalo off off off, overall difficulty hard? Ovo je dokaz da o ukusima ne treba raspravljati, totalno suprotno smo doziveli igru
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: jeste, ali dzaba, meni je shift previse monoton, smor.. presao sam igru zato sto nisam propustio ni jedan NFS i mogu da kazem da mi se uopste nije svidela. :: :: :: :: :: :: Mozda je samo priroda prirodnija, al sto se tice automobila, shift je kev :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: :: :: nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
posto nemam volan, naravno da sam pola stvari ukljucio, i cak s tim sam se malo `nervirao`, uopste mi se ne svidja kako su odradili kontrolu, napravili su igru da ne lici ni na reli, ni na NFS, nego nesto deseto, sto mi se takodje nije svidelo, auto skrece u krivini kao da je TENK, treba ti doktorat da bi ga vozio...posle te igre svaka voznja mi je decja igra.. na prvi utisak mi je hot pursuit bolji, bar izgleda kao sto treba da izgleda NFS, a ne kazem da ne volim rally voznje, colin i ovaj WRC su mi zajebali sve igre unazad, WRC mi je vrh, sad, stoji da o ukusima ne treba raspravljati, ali brate ako pravis rally, neka to bude pravi rally, ako pravis zabavnu dinamicnu igru, neka se ne mesaju jedno s drugim, ovo je pokusaj klasicne nfs i rally, po meni nije uspelo, ispalo je gore.. da se razumemo, u shift-u mi se samo ne svidja upravljanje kolima, sve ostalo je ok, ali opet fali ta dinamicnost, koju ima hot pursuit.
:: :: Ozb? Manje ti smor ovaj hot pursuit? Cek, jel se igrao nfs shift na manual, traction control off, sve ostalo off off off, overall difficulty hard? Ovo je dokaz da o ukusima ne treba raspravljati, totalno suprotno smo doziveli igr :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: jeste, ali dzaba, meni je shift previse monoton, smor.. presao sam igru zato sto nisam propustio ni jedan NFS i mogu da kazem da mi se uopste nije svidela. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mozda je samo priroda prirodnija, al sto se tice automobila, shift je kev :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: :: :: :: :: nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: :: :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: :: :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Sto se mene tice, najbolji NFS ikada je Underground2 i moze se reci i Most Wanted...ostalo sve...bruka...nzm, jel igra neko world? to sam poceo, mada mi se ne svidja sto imaju samo 3 profila za nadogradnju...ali veliki plus je sto je online..
AMD Phenom II x4 955 BE DDR3 Kingston HyperX 2GB Gigabyte 890XA-UD3 8600GT 256MB DDR3 Xilence 500W TrendSonic Wizard
isto sto se mene tice najbolji NFS MostWanted i Undrgr2.. kad bi napravili novi porsche unleashed bilo bi extra
:: Sto se mene tice, najbolji NFS ikada je Underground2 i moze se reci i Most Wanted...ostalo sve...bruka...nzm, jel igra neko world :: to sam poceo, mada mi se ne svidja sto imaju samo 3 profila za nadogradnju...ali veliki plus je sto je online. :: :: :: AMD Phenom II x4 955 B :: DDR3 Kingston HyperX 2GB :: Gigabyte 890XA-UD3 :: 8600GT 256MB DDR :: Xilence 500 :: TrendSonic Wizard :: ::
Ostao mi je i underground 1 u lepoj uspomeni, zamisli NFS u kojem se drveće i bandere ne lome kad udariš u njih.
Bilo je par zajebanijih trka od po 6 ili 8 krugova de ti se u poslednjem krugu govno u guzici smrzne da se ne slupaš negde jer gubiš automatski. A i imao je najbolji drift od svih underground-ova.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
smesna svako0m pogledu jeste da ovde nisu pokusal ida prave simulaciju, ali opet skroz decja igra.
Takodje ima najgori soundtrack, Undergorund 2 je imao po meni najjaci soundtrack, dobar je bio i Most Wanted.
ja koristim Morphological AntiAliasing sa Atijem i dobro ispegla ivice ! Posto u igri nema AA, kod nVidie kolik osam cuo ne radi forsiranej AA iz Panela.
:: :: ja koristim Morphological AntiAliasing sa Atijem i dobro ispegla ivice ! Posto u igri nema AA, kod nVidie kolik osam cuo ne radi forsiranej AA iz Panela ::
Pokazao se kao korisna opcija .) Jedino sto obori jedno 10FPS al ionako mi igra radi 50-60FPS pa ne smeta...
:: U bre al ste zajebani vi što imate taj morpljfhm-nekakav antialiasing. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: ja koristim Morphological AntiAliasing sa Atijem i dobro ispegla ivice ! Posto u igri nema AA, kod nVidie kolik osam cuo ne radi forsiranej AA iz Panela :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: need for speed hot pursuit?
25.11.2010. 13:42
status: user broj poruka: 6083
Ja nemam volan, i sve sam ovo pogasio i igrao na GENIUS gamepadu od 1000dinara, i mogu da ti kazem da mi je upravljivost extra i da dobro teram, iako nemam doktorat :) Zavisi sta u stvarnosti volis, ako si FWD guy onda slabo da ce bilo koja simulacija da ti se svidi. Jel si probao bmw M3 challenge da igras? skini i probaj 350Mb, poiskljucuj sve moguce kontrole i stavi manual, odvozi pa mi reci koje ti je vreme. I nju sam igrao na ovom gamepadu. Kad odigras javi se da ti kazem svoje vreme
:: posto nemam volan, naravno da sam pola stvari ukljucio, i cak s tim sam se malo `nervirao`, uopste mi se ne svidja kako su odradili kontrolu, napravili su igru da ne lici ni na reli, ni na NFS, nego nesto deseto, sto mi se takodje nije svidelo, auto skrece u krivini kao da je TENK, treba ti doktorat da bi ga vozio...posle te igre svaka voznja mi je decja igra.. na prvi utisak mi je hot pursuit bolji, bar izgleda kao sto treba da izgleda NFS, a ne kazem da ne volim rally voznje, colin i ovaj WRC su mi zajebali sve igre unazad, WRC mi je vrh, sad, stoji da o ukusima ne treba raspravljati, ali brate ako pravis rally, neka to bude pravi rally, ako pravis zabavnu dinamicnu igru, neka se ne mesaju jedno s drugim, ovo je pokusaj klasicne nfs i rally, po meni nije uspelo, ispalo je gore.. da se razumemo, u shift-u mi se samo ne svidja upravljanje kolima, sve ostalo je ok, ali opet fali ta dinamicnost, koju ima hot pursuit :: :: :: :: :: :: Ozb? Manje ti smor ovaj hot pursuit? Cek, jel se igrao nfs shift na manual, traction control off, sve ostalo off off off, overall difficulty hard? Ovo je dokaz da o ukusima ne treba raspravljati, totalno suprotno smo doziveli igr :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: :: :: jeste, ali dzaba, meni je shift previse monoton, smor.. presao sam igru zato sto nisam propustio ni jedan NFS i mogu da kazem da mi se uopste nije svidela. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mozda je samo priroda prirodnija, al sto se tice automobila, shift je kev :: :: :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: :: :: :: :: :: :: nema puno podesavanja, ali to ti je to u igrici, po meni je lepsa grafika nego u shift-u, cistija, prirodnija.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ovo takva igra ili kod mene nest ne valja :: :: :: :: :: :: Ima samo par opcija za podesavanje grafickih detalja :: :: :: :: :: :: Rezolicija, senke, zamicenje, gamma i kalibracja nema nista drugo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.