Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Prevod za igre
STRANA 1 OD 1
Scyter Prevod za igre 23.11.2010. 10:45 T31163

status: user
broj poruka: 8138
Zanima me, da li postoji neki sajt za prevod igrica. Imam brata od strica koji ima 7 god., igra igrice tipa AC 2, Far Cry 2... Snalazi se odlično u igrama, zna da pređe misije, ali ne razume šta govore, jer pričaju na engleskom. Da li postoji neki sajt za skidanje prevoda, tj. da mu je prevod u igri na srpskom?

Mislim da bi to moglo da se uradi, tako što bi se editovao onaj fajl u igrama pod naziovom Language, samo je pitanje gde naći to što mene zanima, i da li uopšte postoji tako nešto?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ne mislim da ima negde gotovo 23.11.2010. 10:52 #265264

broj poruka: 9006
A lakše bi bilo (i bolje) da malog naučiš engleski nego da prevodiš ručno sve što bi mu moglo pasti na um da igra.

Uostalom nikad nije rano da kreneš da učiš još neki jezik a ovo mu može biti dobra motivacija.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Scyter Re: 23.11.2010. 11:13 #265269

broj poruka: 8138
Nemam ja toliko vremena da ga ucim sada, naucice on to u skoli, nije to problem. Problem je sto mi se svaki put zali kad dodje kod mene da ne razume nista. Kad odigra kod mene neku igru, non-stop zapitkuje sta je rekao ovaj cica itd... Mogu da zamislim koliko smara roditelje za to, mada mu oni ne dozvoljavaju da igra puno, ipak je on samo klinja. Ali, da je zajebao svoje drustvo u ovome, jeste. Ja sam u njegovim god. igrao tetris

Bas je nasao na cemu da uci engleski. Mali je genije, ja nisam verovao da ce uspeti da predje neke misije bez moje pomoci.

tortojed A da ti velju nesto, u tijem igrama toliko toga skarednoga i... 23.11.2010. 11:23 #265273

broj poruka: 10997
naopakoga se prica, more bit` i bolje je sto (barem za sada) ne razumijeva...
- - - - - - - - -
Edit: vazno je da mu objasnis da tu postoje dve strane - na jednoj su good guys, a na drugoj shyptary i drugi, raznorazni taljibani... Naglasi mu da je bitno always to be with the good guys...

raic Bistra deca ovih dana... bar neka 23.11.2010. 11:28 #265276

Sećam se kad sam u mladosti svraćao u jednu igraonicu, visio tamo stalno i gazdin četvorogodišnji klinja, il ga pazi gazda ili radnica dok je majka na poslu. I mali igra sve živo, zna da čita i natuca pomalo engleski, gazda zaljubljenik pa naučio valjda uz njega.

@plackophagus: Neće se ni s Amerima usrećiti... čekaj malo, nisu li oni ustvari sa šiptarima, onako zakulisno?

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

tortojed Ne znam koliko ste se sigrali s` Iljusinom (IL-2 Stormovik)... 23.11.2010. 11:40 #265282

i da li ste razaznali da, u barem jednoj mapi, ` Nemac`, okruzen ruskim lovcima uzvikuje `Jebo te bog!`...
Kada sam to rekao svome zetu (koji je takodje otrovani ljubitelj borbenih avio-simulacija), prvo mi nije verovao a zatim je po` sata plakao od smeha...
raic Re: Ne znam koliko ste se sigrali s` Iljusinom (IL-2 Stormovik)... 23.11.2010. 11:49 #265285

Ne verujem ti ni ja, jesi li siguran da možda ne kaže `Je bitten bogen` što bi u slobodnom prevodu značilo `Sahranite me sa kobasicom u jednoj ruci a kriglom piva u drugoj`?

:: i da li ste razaznali da, u barem jednoj mapi, ` Nemac`, okruzen ruskim lovcima uzvikuje `Jebo te bog!`..
:: Kada sam to rekao svome zetu (koji je takodje otrovani ljubitelj borbenih avio-simulacija), prvo mi nije verovao a zatim je po` sata plakao od smeha..
::
tortojed Ha, ha, ha! Pa, ako je tako, jos i bolje. Smesnije! 23.11.2010. 11:56 #265289

Sahranite mi kobasicu, ali pazljivo, da i ne primeti! Sa sve bavarskim pantalonicama! Koji stos! Kazem ja - nas i Klausa Kinskog, 70 miliona...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs