(Enter an id and password (what you wanted). Do not register) Keep the same ID and password for next time, in order to resume play where you left off.
!VERY IMPORTANT: a) Make sure you overwrite the Ubisoft Game Launcher in the `C:Program FilesUbisoftUbisoft Game Launcher` folder with the one in the torrent if you have the latest Ubisoft Game Launcher version! The crack doesn`t work with the latest version of Ubisoft Game Launcher !!!!!!!!! b) Make sure you have all internet processes close, like Skype, dropbox,uTorrent etc!!!!
(2) If you want to use the easier autocrack version:
1 - Download and Install: InstallAC2Crack.exe - Emulator AC2 Server 0.44 including the latest values.db update (v1900)
2 - Start the game via the shortcut `Play Assassin`s Creed II` on the desktop or start menu.
(Enter an id and password (what you wanted). Do not register) Keep the same ID and password for next time, in order to resume play where you left off.
It is possible to completely remove this `crack` server emu too. (Via control panel or start menu)
!VERY IMPORTANT: a) Make sure you overwrite the Ubisoft Game Launcher in the `C:Program FilesUbisoftUbisoft Game Launcher` folder if you have the latest Ubisoft Game Launcher version! The crack doesn`t work with the latest version of Ubisoft Game Launcher !!!!!!!!! b) Make sure you have all internet processes close, like Skype, dropbox,uTorrent etc!!!!
(3) I also included the savegams witch will allow you to unlock the black edition DLCs of the game. Yhis saves don`t modify your game progress but you have to be careful aplling them: Go to `C:Program FilesUbisoftUbisoft Game LauncherstoragebW5pb3N14` folder. There 2 types of saves the ones with 1 in front and the ones with 2 in front. One of the type is the progress saves (they are larger) and the other are the ulocks saves. Make sure you replace the smaller size saves (even if your smaller saves are 1... not 2... like the saves I have uploaded, just rename the my saves with the proper name before overwriting!!!!). Also make sure you have the 1900 values.db by 3xistence in your server folder (inluded in torrent).
Dakle, ni jedno ni drugo nece da radi, ni kombinovanje ni ovo ni ono...a manifestuje se u sledecem> Igru pokrenem kako su ovi napisali i ona krene i na onom intru gde pricaju Desmond i Lucy pukne...I tako svaki put.
Sto se tice F1 2010 svaki put kad krenem da vozim oficijalnu trku nakon izlaska na stazu kad krene loading tu igra zakuje i nista. Probao sam patch, svakakve modove, editore, hotfixe, qrce, palce i nista.
Aj F1 cu da prezalim, ali AC2 da ne odigram to bi bila tragedija
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Jel si skinuo čistu Skidrow verziju ili si na Multi 9 stavio Skidrow lek?
Probaj da skineš drugu verziju, tj. Skidrow ako već nisi, ako i tada ne radi, onda nije problem do tebe, nego je problem do Ubisofta. Čuo sam da i sa Skidrow nekima ne radi, zato što su ih provalili ovi iz Ubisofta. To je samo priča, da li je istinita... niko neće znati.
Probao sam i jednu i drugu(skinuo sam obe verzije) i Skidrow ne radi ni na jednoj. Ako je tako odoh ja po konzolu :((( Reci mi za F1 jel si radio nesto osim patcha? Imamo slicne masine pa me interesuje sta si tu radio.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
F1 2010 sam samo instalirao, nabacio patch i izlečio. Radi bez problema. Radila je i bez patcha bez problema.
Ne znam stvarno šta tu može da bude, ako si probao sve, onda je možda do OS-a. Lupam, verovatno i nije. Ja bih na tvom mestu napisao mail ovima iz Codemastersa, pa čekaj da vidiš šta će da ti odgovore.
Sad se setih... U toku igranja, da ti nije upaljen MSN, Skype ili slično? Može da se desi da ti to pravi problem, pa probaj da ih ugasiš. Ugasi Firewall i antivirus, pa probaj i tako.
:: Probao sam i jednu i drugu(skinuo sam obe verzije) i Skidrow ne radi ni na jednoj. Ako je tako odoh ja po konzolu :(( :: Reci mi za F1 jel si radio nesto osim patcha? Imamo slicne masine pa me interesuje sta si tu radio :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: ::
Za F1 sam cak ubacivao neki fix za six core cpu, pa rekoh, mozda si i ti to radio. A za AC2 sam sve to disableovao i gasio/palio modem, iskljucio sam antivirus itd..jednostavno nekoliko dana sam pokusavao da nateram ove dve igre da rade i nisam uspeo, a iscrpeo sam svaki savet sa neta, a nisam ni hteo da postavljam temu dok sve ne probam da ne bih pravio guzvu na forumu. Jedino sto mi je ostalo da pokusam da iskljucim 5. i 6. jezgro, ali ako je to mera koju treba da uvedem, onda necu ni da ih igram.
:: F1 2010 sam samo instalirao, nabacio patch i izlečio. Radi bez problema. Radila je i bez patcha bez problema :: :: Ne znam stvarno šta tu može da bude, ako si probao sve, onda je možda do OS-a. Lupam, verovatno i nije. Ja bih na tvom mestu napisao mail ovima iz Codemastersa, pa čekaj da vidiš šta će da ti odgovore :: :: Sad se setih... U toku igranja, da ti nije upaljen MSN, Skype ili slično? Može da se desi da ti to pravi problem, pa probaj da ih ugasiš. Ugasi Firewall i antivirus, pa probaj i tako :: :: :: :: Probao sam i jednu i drugu(skinuo sam obe verzije) i Skidrow ne radi ni na jednoj. Ako je tako odoh ja po konzolu :(( :: :: Reci mi za F1 jel si radio nesto osim patcha? Imamo slicne masine pa me interesuje sta si tu radio :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: :: :: :: ::
Pa upravo si možda i napravio sebi problem sa ubacivanjem fix-eva. `Ajde probaj (nadam se da nisi) da izbrišeš sve i ponovo instaliraš čistu igru bez ikakvih fixeva i patcheva.
Što se AC2 tiče, jel ti se igra updateovala regularno kad je pokreneš na 1.1v ili 1.2v, ne znam koju beše tačno?
Ma to je poslednja stvar koju sam uradio, taj fix, probao sam i sa i bez njega i sa i bez patcha, pa samo fix, bez patcha sa fixom, bez icega, ma sve moguce permutacije i kombinacije. Samo kad pomislim da sam je instalirao/reinstalirao 10-ak puta pocnem da se nerviram. A to je nista u poredjenju sa AC2. Za AC2: Da, krene update 1.1(probao sam i update direktan kad startuje igru i preko onog patcha) onda se startuje igra i zavrsi onako kako sam rekao. Pa sam probao sa tim pa ubacim lek, pa nece, pa onda isto to bez update, pa onda ista dva slucaja samo sa editovanjem, pa onda ona druga fora sa AC2Crack.exe koji se instalira. Vidim ja da nema leba od ovog, hvala ti na cimanju.
:: Pa upravo si možda i napravio sebi problem sa ubacivanjem fix-eva. `Ajde probaj (nadam se da nisi) da izbrišeš sve i ponovo instaliraš čistu igru bez ikakvih fixeva i patcheva :: :: Što se AC2 tiče, jel ti se igra updateovala regularno kad je pokreneš na 1.1v ili 1.2v, ne znam koju beše tačno :: :: ::
Nažalost, izgleda da nema leka za tvoj problem. Ne znam šta da ti kažem, ako ti se toliko igraju ove dve igre, ja ne bih odustao. Probao bih sve, čak i OS bih reinstalirao (ja sam to uradio dok sam imao problem sa AC 2).
Samo da znaš koliko sam ja imao problema sa AC 2, svima je radila kako treba sem meni. Na kraju, moja želja za igranjem je pobedila.
Rešio sam problem sa tim hostovima, ali naravno, pošto sam ogromni baksuz, dan posle toga je izašla Skidrow verzija, koja se samo instalira i izleči, bez zezanja sa serverima i slično.
Videcu opet kad dodjem kuci, naci cu valjda nesto na netu, mada ne znam vise sta da trazim, ako ne, onda cu otici u igraonicu neku i igrati ili cu kupiti jebenu igru, valjda ce tad raditi. Mada, mozda je i bolje ovako, ionako imam dovoljnoo obaveza, a malo vremena za sebe i igranje.
:: Nažalost, izgleda da nema leka za tvoj problem. Ne znam šta da ti kažem, ako ti se toliko igraju ove dve igre, ja ne bih odustao. Probao bih sve, čak i OS bih reinstalirao (ja sam to uradio dok sam imao problem sa AC 2) :: :: Samo da znaš koliko sam ja imao problema sa AC 2, svima je radila kako treba sem meni. Na kraju, moja želja za igranjem je pobedila :: :: Od ove strane su počele moje muke :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=4&topid=25893&forid=26&katid= :: :: Rešio sam problem sa tim hostovima, ali naravno, pošto sam ogromni baksuz, dan posle toga je izašla Skidrow verzija, koja se samo instalira i izleči, bez zezanja sa serverima i slično :: :: ::
Probao i nece ni bez ni sa registracijom. Jednostavno igra pukne posle 20 sekundi. Da znam da mi se isto nece desavati sa originalom, otisao bih da ga kupim.
:: :: :: :: Da li si se registrovao na ubisoft sajtu jer bez toga neide ::
Bem li ga sta moze da bude, meni perfektno radila igra, ali do te perfekcije sam morao da se pomucim sa onim ebenim gamelauncherom, skinuo sam neki `zakrpljeni gamelaunch i najnoviji values.db, kliknuo na save pas, cak sam bio i disablovao konekciju i radila je igra od pocetka do kraja odlicno, nem pojma sha te ebe, da probas tu verziju sa lekom sto imas negde drugde pa ako tamo se pokrene igra najnormalnije i moze da se igra, onda jedino da je OS(mada sumnjam), c++ da zebava, ili u krajnju ruku da nece nesto da ti radi na cpu x6 :/
@bunjevac Aj procitacu to sto pise na rapidserbia kad dodjem kuci, nadam se da ima neceg sto ce mi pomoci. Mada, citajuci ove prve dve strane, rekao bih da je isto ono sto sam citao na stranim sajtovima, ovde je samo na srpskom. Nadam se da gresim. @gare Ne znam ni sam koliko sam tih launchera, crackova i fixova skinuo i opet shit. Koliko me nervira samo, na kraju cu odgledati igru na youtube-u, necu je ni igrati.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Probaj da update-ujesh DirectX i .NET Framework. I nemora registracija na ubisoft. Meni radila skidrow posle update-a (iz nekog razloga je obrisala neke DX file-ove).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Evo i to sam probao i ništa, igra i dalje puca na onom početku kad njih dvoje pričaju. Ugasio sam i 5. i 6, jezgro i nije ni to. Ono što me fascinira je da svaki način da pokrenem samu igru uspe(i skidrow i editovanje hosta i allcrack i betacrack) i svaki put imam isti problem! Pa koji mu je đavo više?
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Msm da sam napisao vec, ali uzmi tu verziju igre sto imas sa tim lekom probaj na nekom drugom kompu ako tamo radi znaci nesto sa sistemom, c++, driverima ili harverom zajebava. Toliko jos mozes da uradis jbg :((
:: Evo i to sam probao i ništa, igra i dalje puca na onom početku kad njih dvoje pričaju. Ugasio sam i 5. i 6, jezgro i nije ni to. Ono što me fascinira je da svaki način da pokrenem samu igru uspe(i skidrow i editovanje hosta i allcrack i betacrack) i svaki put imam isti problem! Pa koji mu je đavo više? :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: ::
Probao sam igru na nekom lap topu(Win XP x86) i radila je. Zatim sam na mom kompu odradio dual boot Win7x64 sa XP x86 i probao je na XP-u i opet puca. Totalno sam razočaran. Sad mi stvarno ništa nije jasno.
ma zajebi gi u q, bem ti igre kad ne moz da ih napravis mesec dana!! :@
mara da te ebe na tom kompu nesto od onog gore sto sam pisao, driver, hardver, c++ i sve ostalo sto je povezano za start i rad igre :( jbg, krajnost je da formatiras sistem pa opet sve ponovo, ali mnogo je to cimanja za ebene igre :@
:: Probao sam igru na nekom lap topu(Win XP x86) i radila je. Zatim sam na mom kompu odradio dual boot Win7x64 sa XP x86 i probao je na XP-u i opet puca. Totalno sam razočaran. Sad mi stvarno ništa nije jasno :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: ::
Skinuo sam novi W7 x64 i instalirao. Igra radi bez ikakvih problema. Nikakavih pucanja i izletanja u Windows. Da podsetim, ranije sam probao takođe sa W7 x64 i XP x86 i nije htelo na istoj mašini(čak i nakon reisnstalacije oba sistema). Svejedno, sad radi. Hvala svim dobrim ljudima koji su se potrudili da zajedno rešimo problem.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.