Ne mogu da pokremem ni stari CS ni HL prijavi mi problem manjka memorije za graficku. kao treba mi min 16Mb a imamkao -9996 (bas sa predznakom minus)..nekada sam to resavao, al sada mozak blokirao....W7 64, 4GbHyperX, 9800gt e5200, friski drajveri za Nvidiu....Pomoc,,,
Imao sam sličan problem. Ukoliko se dobro sećam a verovatno ne probaj da promeniš u opcijama sa software na d3d ili open gl vrstu obrade slike. To se nalazi u opcijama video dal beše rendering type ili tako nešto. support normality
Jeste...sad se setih kad si spomenuo. Ovo što sam ja spomenuo ima veze sa igranjem u 32 ili 16bitnom modu. Čini mi se da na software modu ne možeš da namestiš 32bita... support normality
:: Ne nego uradi sledece i MORA da radi, nebitno koju grafu imas to je problem do Wina :: :: Idi desni klik na CS shortkat, pa proporties, ides na tab Compatibility ili kako vec, cekiraj opciju za Win XP SP2 ili SP3 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.