Pre neki dan sam instalirao ovu igru, ali je veoma lose radila. Moj ortak koji je takodje imao isti problem skinuo je Catalist 10-10 fix i resio je problem, medjutim kada sam ja isto to uradio i pokrenuo igru ona se bez problema pokrene, krenu ona dva uvodna filma i kada treba da ucita prvu misiju, on mi izbaci sledece: Direct3dDevice9::Present failed: Driver internal error(-205530585 Tu se prekine cak nece ni da mi otvori taskmenadzer nago moram da restartujem komp! Ostale igre rade normalno! Mislio sam da je directX problem ali dobio sam zajedno sa igrom na cd-u directX koji treba za igru! Ako neko moze da pomogne unapred hvala!
Ako imas krekovanu verziju igre tipa: `Skidrow, Reloaded`...itd... Onda prvo bi bilo da skinesh Crack-Fix, to imas na p2p sajtovima Pirate Bay i slicno. To bi ti odprilike resilo stvar. Ne znam za druge sta imaju, ali ja nikad nisam imao ATI AMD grafe jer pre svega ih nisam koristio za igrice. Za to je keva Nvidia, bilo koja, jer svaki driveri su odlicno adatirani uz svaki hardware. Dakle, to sto ti izbacuje gresku, ako ti crack-fix ne pomogne onda promeni drivere, ili proguglaj malo i vidi koji su ti najj drajveri za ATI a da odgovaraju COD-Black Opsu :) to ti je najsigurnija opcija. U suprotnom, pozajmi od nekog Nvidiu da obrnesh koji KILL.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.