Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CoD- Black Ops-mission 10 part 2 crash site
STRANA 1 OD 1
desha66 CoD- Black Ops-mission 10 part 2 crash site 19.11.2010. 01:23 T31066

status: user
broj poruka: 400
Ovo je izgleda neki bag,udjem u oboren avion,dodjem do sanduka sa gasom ali ne dobijam opciju F,da podignem poklopac.Muvam se okolo,nista nema da se stisne niti aktivira.Strelica jasno vodi do sanduka i tu je kraj. Ne mogu dalje.Jel imao neko ovaj problem i kako da ga resim.Jedno 10x sam ulazio i izlazio iz igre,restartovao komp i nista,nema napretka.Stvarno su usrali ovako dobru igru. Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ReMeDy re 19.11.2010. 01:27 #264071

broj poruka: 259
Ja sam presao taj deo bez problema, nisam ja otvarao sanduk nego moj kompanjon izvadio neki kineski bacach granata i posle se nastavlja prica... ne znam sta tebe zeza.

desha66 re. 19.11.2010. 01:32 #264073

broj poruka: 400
Reznov stoji malo dalje i ne pomera se,tako da sam mislio da ja treba nesto da uradim...sa tim sandukom.

tortojed Uzdaj se u se` i u svoje Ruse! Stari, naizgled dobri tavarish Reznov! 19.11.2010. 01:45 #264076

broj poruka: 10997
Ja sam juce poceo `kampanju`. Pre pola sata sam prosao kroz vijetnamske tunele, s baterijskom lampom u ruci, sve koljuc` pred sobom (nestalo mi municije kalibra 38)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs