nadam se da ce biti dobra igra, modeli super izgledaju, shift mnogi osudjuju ali je meni licno ok, nesto izmedju arkade i simulacije, ogromna je razlika pri izboru automobila i sto je najjace ne mozes da budzis supercars pa biraj sta ces da vozis, staze jesu malo monotone ali sve u svemu ok igra.
Meni je shift zez (jedino sto je bagovita), imas da stavis da bude arkadchina, a imas da pogasis sva cuda i da vozis i obicnu trku kao drift :D
Inace moj stil je da pred krivinu cimnem na rucnu i isteram na bok pod punim gasom, samo da vristi blokada, 350z se dobro baca na bok :D :D :D uh uh uh, znaci samo da skupim 2 soma evra i kupim nekog 200sx
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
izgled decije, meni se ne svidja nesto Shift je dosta bolji i zabavniji. Ovde nema ni novca, kola se sama otkljucavaju, postoji par vrsta zamki kad si policajac nista me ne vue da igram dalje...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
meni je taj shift u odnosu na carbon, most wanted, undercover, GRID NJESRA, nadam se da ce ovaj biti druga prica... Pro street se trudim da zaboravim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.