Lord of the Rings - Online FREE ??? or not FREEE ?
STRANA 1 OD 1
Dejzan
Lord of the Rings - Online FREE ??? or not FREEE ?
16.11.2010. 14:44
T30989
status: user broj poruka: 3730
Dakle ovo sam saznao ima par dana mene samo zanima jedno da bi igrao besplatno igru jel moram da kupim igru i da je igram besplatno ili ovo sto sam skinuo i instalirao da picim dalje ? Kazu ljudi da imas fore 14 dana e sad u cemu je trik ?
...moras da kupis igru (50€ sa svim expanzijama), ali besplatna je u smislu da se vise ne placa mesecna pretplata.
S tim da nemas bas sve `mogucnosti` koje imaju oni koji su do sad placali mesecnu pretplatu (da probam jednostavnije da ti pojasnim). Tj. za neke iteme ces morati da platis...ili neke questove.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
moze da se igra free ali skini verziju sa evropskog sajta, https://www.lotro-europe.com/Home/Index/en account registrujes kod codemastersa, dok americku verziju moras da registrujes na turbine sajtu .....
Fora ti je ako ocesh da budesh free user ,ok ,dzabe skinesh igru(ukljucene obe expanzije) i lepo igrash.
u okviru igre,imash razna dodavanja,kao npr. poboljsanja preko DEED zavrsenih zadataka,e sad ta poboljsanja da bi otkljuco trebaju ti poeni(koje mozesh da kupish preko lotro store-a,u okviru igre ili da ih zaradish igrom ,kao neki achievemnti). dalje,npr. u AUCTION house ti kao free user,mozesh samo da kupujesh ,a ako hocesh da postavish aukciju,trebaju ti slotovi za auction house,koje opet kupujesh u store-u,itd....
uglavnom sve ti se vrti oko in-game poena koje mozesh lepo da kupish($) ili da ih zaradish kao achievent sto je naravno sporo.
sto se tice samih igraca imash tri tipa:FREE,PREMIUM,VIP!
free:objasnjeno gore premium:oni koji i dalje placaju i igraju ,i imaju odredjene pogodnosti(npr,free ima 3 bag-a,premium 5,na pocetku) vip:stekao status i posebne pogodnosti,posle duzeg igranja i dresenja kese,kao posledica ovog prvog :)
sve u svemu vip i premium useri imaju u startu neke pogodnosti,i okviru igre ti mozesh da trosish novac,al opet uz trud i dobru igru,pare i te prednosti ne donose preteranu prednost.
u krajnjem slucaju skini i vidi sam! po meni,lepo osvezenje josh DZABE!
Malo sutra oce da radi napravio sam account i sve instalirao igru kad ukucam user name i paas nece ??? znaci ovde sam napravio accounthttps://www.lotro-europe.com/Home/Index/en i nece da pocne igru . U cemu je fora ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.