Lik je imao mesaru `Papak` (veoma zvučno ime inače, lako se pamti. osobiti hit je i slogan na izlogu `prazna je kesa bez mesa`), onda kad je video da ustvari najbolje ide lebac i mleko proširio je posao na mešovitu robu i od SZR postao SZTR `Papak`. Onda je otvorio i restoran - pečenjaru `Papak` kako za one što jedu sedeći, tako i za one sa šuljevi što jedu s nogu i došao do SZTUR... ako to uopšte postoji.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: U slučaju da niste znali igra je dostupna od sinoć. Veličina ISO-a je 7.84 gb. Još uvek nije zalečena. Instalacija protiče bez problema :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter.
:: Papak... hahah Kesa bez mesa... Znam pacera iz Jerkovica : :: :: HOT PURSUIT, kakva ce to arkada da bude : :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ ::
A u kom si ti kraju Raic-u ? Ja sam tu blizu Papka haha...
:: To je taj, preko puta `Stare Jahorine`. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Papak... hahah Kesa bez mesa... Znam pacera iz Jerkovica : :: :: :: :: HOT PURSUIT, kakva ce to arkada da bude : :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Pa jel ti radis u onoj Toplani u Ignjata Joba ? :)
:: Vrlo blizu, u Ignjata Joba, kod vodovoda :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: A u kom si ti kraju Raic-u ? Ja sam tu blizu Papka haha.. :: :: ::
:: Jel ima neko crack, taman sam skinuo igru ali nemam vremena da je probam.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Ima repack od 4GB kod Cutljivog Lovca. Usput, je li ovo stara igra sa novom grafikom, ili ima jos razlika? Mislim, ipak se zove isto kao ona od ne znam pre koliko godina.
PA i nije bas, nova je igra, ali isto se zove, al opet nije nesto daleko losija od NFS Shift, mislim niej isti fazon ali opet kao igra je losija.
:: :: Ima repack od 4GB kod Cutljivog Lovca :: Usput, je li ovo stara igra sa novom grafikom, ili ima jos razlika :: Mislim, ipak se zove isto kao ona od ne znam pre koliko godina :: ::
Pretpostavljam da je manje prava simulacija kao Shift, a vise klasicna NFS jurnjava? Povratak korenima?
:: PA i nije bas, nova je igra, ali isto se zove, al opet nije nesto daleko losija od NFS Shift, mislim niej isti fazon ali opet kao igra je losija :: :: :: :: :: Ima repack od 4GB kod Cutljivog Lovca :: :: Usput, je li ovo stara igra sa novom grafikom, ili ima jos razlika :: :: Mislim, ipak se zove isto kao ona od ne znam pre koliko godina :: :: :: ::
:: Šta će ti onda krek? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Jel ima neko crack, taman sam skinuo igru ali nemam vremena da je probam.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.