Naime kada ukljucim AA na recimo 8x, dolazi do naglog pada FPS, recimo krece se oko 40 i odjednom padne na 5, bez AA igrica radi savrseno, nema nikakvog seckanja, probano vise drajvera i uvek je isto, da li je imao neko slicnih problema
Konfiguracija: Phenom II 955 3.2 def, ati 4830, i 2 gb rama, windows 7 64
Ižašao Skidrow crack hotfix pa probaj s njim....A i šta će ti AA, ionako posle pola sata napucavanja zaboraviš na grafiku, navikneš se... Fiat iustitia, et pereat mundus
A da zaboravio sam da napomenem da je proban Skidrow crack hotfix, ista je situacija, AA u vecini igara i ne koristim, nego rekoh da vidim da li je neko imao slicnih problema, grafika je savrsena i bez AA,
Pa znam da je slaba, medjutim cudno je to sto FPS ide konstantno na nekih 40 i odjednom zakuca na 5 i ponovo se vrati na 40. to je meni bilo malo cudno, inace rezolucija je 1680x1050, bez AA radi savrseno i FPS je uglavnom 50
a sto se tice AA,nemoj da preterujes sa njim,slaba je to karta za tu rezoluciju. Ja licno igram na 2x na 19 incha, 1280x1024 i radi super na max setovanju,pogotovo kad sam ubacio novi update.
Ja sam je presao danas,juce sam stavio update 1 i igrica je radila savrseno. Posto mi se nekoliko puta pojavilo seckanje,menjao sam razlicita podesavanja,misleci da je 9800 gtx+ nedovoljna za igru. Ubedjen sam da jos uvek postoji neki sitni bag pa procesor stucne a ne grafa. Izaci ce update 2,sigurno. Inace i sa ovim updejtom igrica je igriva na srednjoj konfiguraciji,kao sto je moja.
:: :: :: Ja sam je presao danas,juce sam stavio update 1 i igrica je radila savrseno :: Posto mi se nekoliko puta pojavilo seckanje,menjao sam razlicita podesavanja,misleci da je :: 9800 gtx+ nedovoljna za igru :: Ubedjen sam da jos uvek postoji neki sitni bag pa procesor stucne a ne grafa :: Izaci ce update 2,sigurno :: Inace i sa ovim updejtom igrica je igriva na srednjoj konfiguraciji,kao sto je moja :: :: C2D 750 :: 4Gb ram :: Nvidia 9800 gtx ::
Bar da je ceo dan, nego je post od 14:26 :) Ako je tako teska i dugacka, necu ni da instaliram.
:: Pa ono jes, mora da nas laže. Tako dugačku igru da pređe za jedan jedini dan, ma ajte molim vas. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=MrVSe8iur5 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Cek`, da se razumemo, presao si je celu danas :: :: ::
nisam bio kuci pa zbog toga nisam odgovarao, igru sam presao u protekla tri dana, natenane zbog obaveza, nego sam postavio temu cisto da vidim da li ima jos neko ovakvih problema i da li se moze resiti, jel kao sto rekoh cudno mi je da FPS sa konstantnih 30-40 odjednom zakuca na 5, probao sam i update, medjutim ista situacija. Sve u svemu igrom sam jako zadovoljan i taj AA mi uopste neznaci
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.