CoD:BO `BlackOps.exe has stopped working` error!!!
STRANA 1 OD 1
AndRey
CoD:BO `BlackOps.exe has stopped working` error!!!
13.11.2010. 20:00
T30934
status: user broj poruka: 324
El imao neko ovu gresku, javlja se pri ucitavanju u igru, nece ni da startuje, jednostavno izbaci ovo i... K#$ac ! Imam Win7 64bit i pokusavao sam sve zivo i mrtvo, ne znam vise sta cu... Ako moze neka pomoc bio bih vam jaaako zahvalan !!
E pa Gare, ako mi ti resis ovaj problem saljem ti gajbu piva gde god da si, gde si ti video ovaj problem ?!?!?! A, i kad sam postavio u drugim temama gde se prica o CoDBO, niko ne obrati paznju...
P.S Ne pomaze ovo sto je raic izbacio, tj. ovaj hotfix...
:: koje smo svi ispisali, potrazite malo, samo na glavnoj strani ima jedno 3 teme!! :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
Sta bi ljudi!? Niko nema ideju ? Ja ne znam sta sve nisam pokusavao, ali cini mi se da Win7 generalno ima problem sa`.exe has stopped working` ! El moguce da se nikom nije desilo nesto slicno na 7ici ?!?!
ovde se jedino vodi duza polemika kad je rec o ratovanju izmedju ati i nividia e tad se javljaju svi cak i oni koji nikad skoro ne odgovaraju na pametnije teme, nazalost :(
Inace sa 64bit ne znam resenje inace na 32 sa skidrow igrom i lekom koji ide uz nju meni radi odlicno, danas sam je presao celu. u onoj mojoj temi (`rapid` share) imas link sa torentom za download igre i sa tom instalacijom meni radi dobro. Inace to sto te zebava je mzoda do directx-a i c++ ja sam kliknuo da instalira ona sama njen i directx i c++
Prvo Konfa: Q6600 2GB Kingston 8800GTS G92 512MB P5K-E/WiFi
E sad, sta sam sve uradio: -Skinuo igru sa 2 razlicita torrenta( Skidrow naravno) -Reinstalirao Igru jedno 15 puta, kao i DirectX i C++, par puta sa `diska`, par puta sa Microsoft-ovog site-a, cak i u Safe modu(posto sam nasao na netu, lik je probao) -Iskljucivao u MSconfig sve programe da vidim da se slucajno ne kolje sa necim.. -Drndao se oko zvuka na razne nacine, od reinstaliranja par verzija drivera do cackanja nekih frekfencija i nekoh Stereo Mix-a. Takodje postoji fora na netu, kazu ljudi da ako ubodes mikrofon u komp, moze da radi, ali ni to nije uspelo... -Reinstalirao drivere za Chipset, VGA, Audio, Misa, SATA... Sve sto sam mogao da nadjem na ASUS-ovom Support site-u.. -instalirao NetFramework 4, instalirao Steam, cisto ono, da se ispostuje... -Skenirao od malwera, spywera i ostalih gamadi, pocistio neku sicu, nista specijalno -Skenirao sa PC Tools-om registry i ispravio sve sto je nasao... -Isprobao jos kojekakve mitove sto sam nasao po netu, ali nista !!! -Probao Skidrow update...
Sve ovo se odigrava na Windows 7 Home Basic 64bit-a
P.S Vrv sam nesto i izostavio... Ali seticu se valjda...
Ma bezi bre, poludio sam covece, keve mi! Nego ovaj physx, znam da se koristi sad u raznim igrama, e sad ne mogu da se setim dal on ide uz nVidia drivere ili se posebno instalira, znas li ? I da, moze li da radi na Ubuntu? xD
Nemam snage da se drndam oko celog sistema, sto ti kazes, mnogo je za jednu igru, ma kakvo ona cudo bila! Vrv cu sacekati Razzor-a, pa ako ni to ne bude radilo, onda stvarno ne znam...
:: Bemliga, sad jedino da probaš da instaliraš svež sistem na drugu particiju čisto da probaš, što bi doduše bilo malo previše cimanja zbog igre :: :: Ili da sačekaš sledeći peč, ovo je ionako bio samo brzi fix :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Don`t drink and drive, take joint and fly . :: :: Ma bezi bre, poludio sam covece, keve mi! Nego ovaj physx, znam da se koristi sad u raznim igrama, e sad ne mogu da se setim dal on ide uz nVidia drivere ili se posebno instalira, znas li :: I da, moze li da radi na Ubuntu? x :: :: Nemam snage da se drndam oko celog sistema, sto ti kazes, mnogo je za jednu igru, ma kakvo ona cudo bila! Vrv cu sacekati Razzor-a, pa ako ni to ne bude radilo, onda stvarno ne znam.. ::
Bem li ga, mislim da je problem vise u kombinacijama konfi ili samom win-u
14.11.2010. 21:20
status: user broj poruka: 216
Meni na desktopu c2d4300, 2 gb ram i nvidia 9600gt radi sve normalno, doduse secne ponekad, ali nisam overklokovao nista, sve radi na default postavkama, a na laptopu core i5, 4 gb ddr3, ati 5470 1gb ddr3 izbaci nakon nekoliko minuta fatal error. Oba imaju win 7 64 bit, samo je na laptopu neka ati verzija. Na oba instalirann update od skidrow-a Pozz
Tek sad probah da instaliram physx, ali izbaci mi da vec imam novije physx drivere, tako da nista od toga... Hvala ti buraz u svakom slucaju, a ako kojim slucajem resim ovaj problem, postovacu moju muku, ko zna mozda nekom zatreba, a s obzirom da je ovo neverovatno mucenje, taj post bi mogli da svrstamo u humanitarno delo ... xD Kenjam, kenjam... Vi`s sta moze da uradi jedna obicna PC igrica, u sustini me i ne cudi sto sam prso... :S
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.