Prvi deo je u svoje vreme bio porpilicno zahtevan tj neoptimizovan i bagovit. Gameplay me bas i nije odusevio mada igra sve u svemu mozda i nije toliko losa. Ocena sa IGN-a je 7.3 http://pc.ign.com/objects/014/014229.html
Drugi deo bi trebao da bude ok..Sta znam.4 i kusur Giga sto za danasnje uslove i nije nesto..
izasla je na areni, warez-u itd.. igra je na foru Oblivion-a..
:: Izlazi u jaguaru sledeće godine, daluje bolje od prvog dela kolko sam video, to ne govori mnogo doduše... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Nemoj da pričaš, ja video ranije da izlazi u januaru pa nisam ni pratio. U bre što cenim kad igru izbace pre vremena... osim ako je puna bagova, u tom slučaju bolje krčkati duže (naravno ne Blizardovski duže).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.