Skinuta Skidrow verzija, performanse loše čak i na najnižim podešavanjima, čitaj neigriva, očigledno je problem u samoj igri, videh i na stranim forumima iste simptome ...
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Skini i igraj Metro u DX11, jedno dva tri sata, pa će ti posle taj Ooops! I did it again! izgledati bolje.... Osim, ako nije Žabac Kraka u pitanju, novije igre su baš lepo postale osetljive na kreketanje. A za hardver, pusti raića, znam već i njegov i tuđe odgovore: ako imaš nevidiju, bolje bi ti bilo da imaš blATI, a ko imaš blati-ja, jasno je da je do njega.... i da trebaš da kupiš nevidiju, uglavnom, sam si kriv.
u zdravlje odoh na posao valjda će se dok se ne vratim neko rešenje naći sa blatom ili vidijom
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
keep your head up legs closed eyes open
:: Skini i igraj Metro u DX11, jedno dva tri sata, pa će ti posle taj Ooops! I did it again! izgledati bolje... :: Osim, ako nije Žabac Kraka u pitanju, novije igre su baš lepo postale osetljive na kreketanje :: A za hardver, pusti raića, znam već i njegov i tuđe odgovore: ako imaš nevidiju, bolje bi ti bilo da imaš blATI, a ko imaš blati-ja, jasno je da je do njega.... i da trebaš da kupiš nevidiju, uglavnom, sam si kriv. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
E vidiš uze mi reč iz usta, elem rašo, šta god da imaš bolje da si kupio `ono` drugo, to ti je ko Muhamed i Hasan u ka(h)vani.
Sede ti tako njih dvojica i čekaju da ih posluži sisata kelnerica Fata... Dođe ti ona, pita: `Momci šta ćete, mleko il čaj?` Tu Haso reče da će dva mleka pa ode Fata i vrati se sa dve čaše, raskopča brus i izmuze svakom po čašu. Ode ona, ova dvojica sede i gledaju se pa će ti Mujo: `Bog te jebo Haso, šta bi bilo da smo naručili čaj?`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Skini i igraj Metro u DX11, jedno dva tri sata, pa će ti posle taj Ooops! I did it again! izgledati bolje... :: Osim, ako nije Žabac Kraka u pitanju, novije igre su baš lepo postale osetljive na kreketanje :: A za hardver, pusti raića, znam već i njegov i tuđe odgovore: ako imaš nevidiju, bolje bi ti bilo da imaš blATI, a ko imaš blati-ja, jasno je da je do njega.... i da trebaš da kupiš nevidiju, uglavnom, sam si kriv. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Znaš šta, neke od serija 6xxx imaju aluminijumsko, neke bakarno a neke nemaju čist bakar u hlađenju: uostalom, pogledajte svi link, VEOOOMA je poučno i za zelene i za crvene veleposednike kartica:
Kamilica, a? btw treba uzeti trece - konzola - i Ups i beogradski Metro rade ki picnuti.
:: E vidiš uze mi reč iz usta, elem rašo, šta god da imaš bolje da si kupio `ono` drugo, to ti je ko Muhamed i Hasan u ka(h)vani :: :: Sede ti tako njih dvojica i čekaju da ih posluži sisata kelnerica Fata.. :: Dođe ti ona, pita: `Momci šta ćete, mleko il čaj? :: Tu Haso reče da će dva mleka pa ode Fata i vrati se sa dve čaše, raskopča brus i izmuze svakom po čašu :: Ode ona, ova dvojica sede i gledaju se pa će ti Mujo: `Bog te jebo Haso, šta bi bilo da smo naručili čaj? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Skini i igraj Metro u DX11, jedno dva tri sata, pa će ti posle taj Ooops! I did it again! izgledati bolje... :: :: Osim, ako nije Žabac Kraka u pitanju, novije igre su baš lepo postale osetljive na kreketanje :: :: A za hardver, pusti raića, znam već i njegov i tuđe odgovore: ako imaš nevidiju, bolje bi ti bilo da imaš blATI, a ko imaš blati-ja, jasno je da je do njega.... i da trebaš da kupiš nevidiju, uglavnom, sam si kriv. :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
i meni radi ocajno cak i u ucitavanju secka i bilo koje podesavanje ne pomaze nesto ne stima.metro radi exsrta u odnosu na ovo,nesto ovde ne valja mozda i krack...
Ja sam instalirao i krekovao sa Skidrow krekom, sve radi u full-u sto se FPS tice uz Vsync upaljen 90% vremena je 60FPS... Podesavanaj sve na max. 16xAA, 1920x1080.
Masina: PII 955 @ 3.6Ghz, 4x1GB DDR2 @ 800Mhz, Sapphire HD 6870 @ default (nema potrebe da se klokuje :)
:: Nema nikakvih problema... a nemam nvidiju da stvar bude još čudnija :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Meni recimo sljaka vrhunski, nikakvih problema za sad nisam imao :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Udostojite se i vi koji vam radi i oni drugi, pa navedite konfiguraciju, setovanja u igri, verziju igre i ostalo. To, radi mi - ne radi mi, bez detalja ne znaci nista.
Au pa ja sam razocaran!Pa jel moguce da je Gosn Pisko zagubio negde svoju kreativnost? Svi odgledasmo onaj demo gde nVidia prezentira svoj Gej Te Iks 580 i lepo se vidi da COD BO radi kao svajcarski sat.Pa kako to sad?Tu nisu cista posla..Mora da je nVidia potplatila razvojne timove da na crvenim kartama igra radi lose,secka,gnjavi i pored svega da bude graficki osakacena muahahahaha..
izgleda da ima veze koji sistem koji drajveri koja serija i ko zna sta li je problem. setovanje na low sve i opet ne valja mada masina nije nesto ... e5500 3.2 5770 win 7 32 4gb ram
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.