...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Kako da nazovem folder unutar common-a? Ili fakat moze bilo sta?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
hmmmm izbacuje mi error za binkw32.dll pribavi mi neki link za instal uputstvo, cenim da ga imas :)
Sad sam nesto ceprko po toothovom forumu, probacu neku foru sa sid-om da odradim. Inace tek sad sam primetio da mi nije iskopirao common_mp.ff tako da cu se latiti u pribavljanje istog pa ponovnog testiranja.
Bio je na Partisu, nema ga više. Izgleda da je bio fake.
Skida se Skidrow.
:: :: Gde li si ti samo izbunario tu Razor verziju. Ko zna sta li si ti nasao :: :: :: Ljudi, koju da skine, Skidrow ili Razor 1911. Jedna je 7.3 GB, a druga je 12.1 GB :: :: :: :: Ko koga j**e ovde :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.