Skinuo sam igru i pokrenuo instalaciju preko steam-a(koji je na ruskom inace),posto je takva verzija(valjda CLONEDVD)?Instalira mi steam i pokrene instalaciju COD-a i trazi mi cd key,koji naravno nemam?STa da radim?Jel moze da mi da neko link koji nije preko steam-a?Aj pomagajte :).
Ja sam jutros probao da razbijem STEAM preko programa Phoenix. Medjutim nije moglo,ima jos neki vid zastite. Strpi se jos malo i ne brisi clone dvd. Ako ne bude moglo postovacu firmiranu verziju.jbg.i lopov ponekad padne.
P.S.Sto se tice ruske verzije evo resenja
For Users Who Downloaded RUS Version From Other Topics:
How to change language English
1. Go To Run 2. Set Regedit 3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE 4. softwar / Activision / Call of duty Black ops 5. change language to ENG RUS
Jedna kopija je ukradena iz Activisiona i Reversni Inzinjeri ne smeju da puste LEK, pre 9.11.2010. Zato sto bi podlegli surovom Americkom zakonu o zastiti autorskih prava. Dosta njih je zbog toga lizalo resetke.......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.