Pošto imam viška vremena a prisećam se starih igara naleteo sam i na dotičnu, i posle par dana igranja smorila me pa htedoh da skinem modove vidim ima ih gomila pa bih zamolio kolege da mi preporuče neki, poželjno je sa što više novih generala, neka nova misija itd... Unapred hvala.
Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 2.51 GHz Mainboard : Asus M2N-E GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 MB Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1GB Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
imas na sajtu fileplanet dosta modova, sad moras sam da izaberes, ja sam igrao the last stand i zero hour reborn, tu imas novih generala i realno igra bez tih modova ne vredi da se igra. Ali na zalost modovi su veoma nestabilni i oce da crashuju igru, tako da nisam igrao vise od pre neke godine..... skini pa probaj kod tebe ce mzoda da radi, imas i mogucnost da editujes config fajlove sto sam i sam uradio :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.