Ubaciše napokon i server list umesto dugmeta invite za steam, nema više ni zajebancije s konzolom oko konektovanja na server, izlista ih sve kao u stara dobra vremena.
1. Extract the archive with your favourite archiver. 2. Use alterIWNet_configure.exe to set your nickname. 3. Run iw4mp.exe and wait for the latest updates to be fetched. 4. Play.
Ne mož biti prostije
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Udjem ja sad, cisto da vidim kako izgleda...kad ono .... Ne znam gde mi nestali player fajlovi, al ja opet prvi lelvel :@ A taman sam hteo malo intervention da se prisetim :D dzaba proslo vreme koje mi trebalo do prvog prestiza, 40 lvl -.-`
AMD Phenom II x4 955 BE DDR3 Kingston HyperX 2GB Gigabyte 890XA-UD3 8600GT 256MB DDR3 Xilence 500W TrendSonic Wizard
...video sam danas da su promenili to dugme u Server List... ali na zalost meni je posivljeno... vrlo moguce da mi nije svukao update... jbg... jer ima gde manual update da se skine... trazio sam na siteu... ali nesto ne nadje...
Pozz...
:: ...video sam danas da su promenili to dugme u Server List... ali na zalost meni je posivljeno... vrlo moguce da mi nije svukao update... jbg... jer ima gde manual update da se skine... trazio sam na siteu... ali nesto ne nadje.. ::
Hvala! To je trebalo da postavis na pocetku (uh, ala zakeram!) .-)
05.11.2010. 00:19
status: user broj poruka: 10997
... edit: neki se tamo zale na ovaj `tvoj` apdejter: `My game doesnt even wanna start anymore when i enable auto-update...` i tome slicno, poprilicno...No, probati cemo, a za kaj ne?
...meni se updateovao dok sam postovao ovde... ccc
Pozz...
Nije problem u listama i serverima već u juzerima-luzerima. A na dosta servera ima elegantno vote to kick `user` pa ako prođe glasanje odoše i baja i aimbot.
Bilo bi blesavo da očekujemo da tehnika ispravi kvarno ljudsko srce, da mi to preterano smeta ne bi ni igrao online.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Raicu brate jebo ti ove servere i listu, sad sam bio sat vremena sve sami cheateri i aimbotovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: ovo je gore nego ikada, nema nikakvog admina niti bilo cega, zaista nemam komentar, uzas!! ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.