Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Nehrim: At Fate`s Edge mod...Skinuo ali mi nesto sumnjivo?
STRANA 1 OD 1
Cobinjo88 Nehrim: At Fate`s Edge mod...Skinuo ali mi nesto sumnjivo? 04.11.2010. 07:21 T30695

status: user
broj poruka: 169
Skinuo sam ovaj mod..Instalirao Oblivion,instalirao mod,sve po propisu ali kad pokrenem igru,krene mi stari oblivion(ona prva misija u zatvoru sa kraljem)???A gledao sam na you tubu neki drugi gameplay?Nije valjda da trebam da zavrsim opet prvi,da bi mogao ovaj mod da igram?Ako zna neko nek mi kaze sta trebam da radim??Hvala svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: 04.11.2010. 07:40 #259504

broj poruka: 1260
Koliko se sećam modovima u Oblivion-u se ne pristupa iz menija igre već se oni manifestuju kao nove lokacije na mapi. Mislim da ne moraš da završiš kompletnu igru da bi igrao taj mod. Kreni normalno igru i potraži samo novu lokaciju na mapi koju si dobio instaliranjem mod-a. Ovo pričam iz sećanja tako da možda ovo ne važi i za taj mod. Javiće se već neko ko je to igrao.

Živ bio!
imarkovic Re: Nehrim: At Fate`s Edge mod...Skinuo ali mi nesto sumnjivo? 04.11.2010. 11:04 #259525

broj poruka: 18996
evo ti ovde review: http://goo.gl/uIRw0
Citavi novi kontinent u igrici, tako da nisu samo nove lokacije, quest-ovi itd.. ne znam ni sam kada su ovo izbacili, ali bas sam se obradovao, moja omiljena igra svih vremena.

:: Skinuo sam ovaj mod..Instalirao Oblivion,instalirao mod,sve po propisu ali kad pokrenem igru,krene mi stari oblivion(ona prva misija u zatvoru sa kraljem)???A gledao sam na you tubu neki drugi gameplay?Nije valjda da trebam da zavrsim opet prvi,da bi mogao ovaj mod da igram?Ako zna neko nek mi kaze sta trebam da radim??Hvala svima
::
vladapsd Nehrim 06.11.2010. 00:55 #260165

broj poruka: 1009
El igra ovo neko?
Kakvi su utisci?
Meni je posle par sati igranja sasvim OK, samo sto je zahtevnost stvarno na visokom nivou (broj objekata je dosta veci nego u Oblivionu, posebno suma), tako da se meni na GTX 260 i Q8300 frame rate krece od 15-25 napolju na 1680x1050

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs