Iako, ako su muška deca krajnje im je vreme da vide bar šta ide gde, smejaće im se drugari u školi.
A sad stvarno Armada Tanks - lepo izgleda, crtano i pastelne boje i nije mnogo teško Diamond drop 2 - slađana krtica slaže slađane dijamante Froggy Castle 2 - Kao PANG al pucaš u žabe Chicken Invaders 2 i 3 - komšina ćerkica je dugo lemala na easy, sad lema na normal, dvojka može u dvoje Neighbours From Hell 1 i 2 - ipak možda ne, dobiće potencijalno opasne ideje Ragdoll masters - jednostavno i garantovano razvija koordinaciju... a i urnebesno je u multiplayer Catch The Sperm 2 - hehe, šalim se opet malo
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja na tvom mestu NIKAKO ne bih primenila savete iz dolecitiranog posta.
:: :: :: :: GTA San Andrea :: :: GTA I :: :: Crysi :: :: Far Cry :: :: .. :: :: :: Why not? Pa ipak ima 10 godina, nema 5. Evo moj bata ima 8 godina, igra CS, GTA, i verujte mi, mnogo se vise zabavi uz to, nego uz `Ciken invejdrs` :: :: Budimo realni, nema nista losijeg u ovim igricama, nego u onome sto vidi u svakodnevnom zivotu :: :: :: A zabavno je.
da ne stoji dzabe na diskovima ispod koliko godina igre nisu preporucljive, a pogotovo serijal igara GTA, znaci to mogu da igraju deca koja shvataju da tako se ne treba ponasati, a igra je za tu malu decu mnogo brutalna, tako da se slazem za userom iznad da ovo nije dobro za TO dete(cu) od 10god.
bolje nek igra catch the sperm :) barem nije nasilno nego poucno.... :))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.