Ljudi skinuo sam ovu igru ali neki limited edition i naravno nije hteo da mi radi,al sam nasao crack pa sad hoce :).Poceo sam da igram i mogu vam reci da mi se svidja...Mada rekao bi da je ovaj limited nekako ogranicen,bar sto se grafike tice?!ima samo par opcija i kad podesim sve na najace(kolko mi u options dzvoljava),opet mi nenako izgleda kao da je na normal ili low?!Ali valjda se zato i zove limited :)?Jel neko probao igru?
Ja probao , i igram je upravo ... NIsam bas odusevljen igrom , previse je lagana ... Bukvalno decija ... Sto se tice grafickog podesavanja , to je sto je ... Ne znam na kojoj masini igras , grafika mi deluje lepa , neznam sta ti se ne dopada ? Malo su komadne sjebane , okretaj misa , sve je malo cudno ... Da li jos neko igra ovo ?
:: Ljudi skinuo sam ovu igru ali neki limited edition i naravno nije hteo da mi radi,al sam nasao crack pa sad hoce :).Poceo sam da igram i mogu vam reci da mi se svidja...Mada rekao bi da je ovaj limited nekako ogranicen,bar sto se grafike tice?!ima samo par opcija i kad podesim sve na najace(kolko mi u options dzvoljava),opet mi nenako izgleda kao da je na normal ili low?!Ali valjda se zato i zove limited :)?Jel neko probao igru ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Bitno da možeš da igraš PES 2011 dok radiš auto erotic asphyxiation sa stetoskopom... Definisao si nam svima reč `glupost` u više navrata! __________________ Scourge of PCBerza
:: jedna od vecih gluposti koje sam igrao a grafika je ocajna.. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
:: jedna od vecih gluposti koje sam igrao a grafika je ocajna.. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.