Imam problem sa ovim delom,kada treba da koristeci portale skenjas robota. Nikako ne mogu da provalim kako da uskocim u portal a da izadjem iz njega sa skokom, tako da mogu odozgore da mu se naj.....mame. Jednom sam to uspeo ali je bilo nedovoljno,a i ne znam kako sam to uradio. Uvek isto radim,ili uhodam u portal ili uskocim. Ko je igrao zna o cemu se radi,ko nije trebalo bi, igra je S T R A V A. A evo i fotke:
bacas sa klikom, a drugi portal iz koga planiras da iskocis drzis duze klik i onda on bude `jaci` i jace te izbaci u vazduh i onda moeds da mu skocis gore ili koristis krila i spustis mu se na ledja.
Naravno to sve radis kad on udari onim buzdovanom u zemlju i tako ostane nepokretan.
Imas tri takva da ubijes na lsican nacin. A i kasnije ce ti trebati te fore sa poratalom koji jace izbacuje u vazduh da dpses do nekih mesta.
...nema sanse,ne reaguje uopste na klik,ni levi ni desni ni jump,nista.Mora da ima jos nesto.Formiram portale uskocim sa klikom ali izletim normalno,malo pusti krila i to je sve.U igri Portal je bila fora da imas pocetno ubrzanje na ulazu,koje se multiplikuje na izlazu i tako dobijes veci skok,ovo je ocigledno pravljeno na tu foru,ali izgleda da ima jos neka komanda za koju ne znam.Na You Tube to izgleda jednostavno,tip svaki put iskoci sa ubrzanjem,deluje da se mnogo lakse igra sa joypadom. Hvala u svakom slucaju,izgleda da ce morati da padne varka,nema druge.
Da samo teba da `napunis` taj izlazni portal koji ce jace da te izbaci ako drzis skok dok uskaces u prvi onda ces jos jace izletati iz tog drugog koji je `napunjen`.
:: ..pa upravo je tako kako si rekao, razvalio sam ga,bez varke :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.