Re: A link si zaboravio? Nema veze kad je Fallout u pitanju :)
15.10.2010. 18:57
status: user broj poruka: 4700
+1 isto takodje :))
Odigrao je dva puta, sve sam zivo pronasao(nadam se) sto ima da se nadje, preso sve side questove, e onda kad su izasli svi DLC-evi opet sam presao skoro celu igru, stvarno su svi DLC dobro zamisljeni, nadam se da ce i ovaj novi vredeti da se odigra vise puta i da ce imati odlicne DLC-ove.
:: S obzirom da je Fallout 3 jedna od najboljih rpg igara koje sam igrao, ovo čekam sa velikim nestrpljenjem. :: http://spedr.com/134g6 :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP :: :: ::
Iako sam veliki fan fallout serijala nisam mogao da se nateram da završim F3. Nije da imam nečemu posebno da zamerim, sve je ok odrađeno al nekako me nije držao.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Svako ko je igrao svojevremeno prvi i drugi deo dobro zna kakvi su bili,pa treci posle njih dodje kao limunada... ______________________________________________
:: Iako sam veliki fan fallout serijala nisam mogao da se nateram da završim F3 :: Nije da imam nečemu posebno da zamerim, sve je ok odrađeno al nekako me nije držao :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Fallout 3 je bio dobar, ali nedostajao mu je smek starih Fallout-a... Neki modovi su to popravili pa je na kraju postao sjajna igrica, ali DLC-ovi su meni katastrofa... Posebno onaj uzas sa vanzemaljcima, promasaj cist... Nadam se da ce na New Vegas-u da porade malo na osecaju u igrici i detaljima, samo im to fali da naprave vrh igru...
meni su svi DLC-ovi dobri, jeste da onaj sa izvanzemaljcima(kako bi rekli kroati) malo odbija od igre, ali ostali su ok, posebno je dobro to sto moze da se nastavi da se igra posle zavrsene zadnje misije, ali ono sto bih voleo da vidim u ovom je da duze traje igra, ali sumnjam da su tako napravili :(
:: Fallout 3 je bio dobar, ali nedostajao mu je smek starih Fallout-a... Neki modovi su to popravili pa je na kraju postao sjajna igrica, ali DLC-ovi su meni katastrofa... Posebno onaj uzas sa vanzemaljcima, promasaj cist.. :: Nadam se da ce na New Vegas-u da porade malo na osecaju u igrici i detaljima, samo im to fali da naprave vrh igru.. :: :: ::
dobra je igra, ali opet oce da crashuje, i opada frame rata, dosta zahteva od graficke :( a to sto ti podesio mos se slikas, i meni podesio na very high, ali ja odmah smanjim senke, i jos neke opcije ali q, opet ima drop frame rate, tako da moram jos da spustam :(( Inace sad ima hiljade questova sa strane, tako da ima da se igra bas puno. :)
p.s. nemoj se zajebete da igrate side questove po zavrsetku glavnih misija jer ne moze da se nastavi igra :( i ako se pojavi neki patch postujte ovde.......
:: Kanda ima bolji šmek nego trojka i lepo što su ubacili klasično nišanjenje ko u pucačinama :: :: A i mnogo volim kad igra sama ponudi ultra high čak i na ovoj mojoj starudiji. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ljudi jel neko ima problem sa grafikom stavio sam sve na ultra high i deluje mi nekako smesno da li je to neki bug ili neki problem kod mene il se mozda ja tripujem za grafiku?
ljudi i njihove animacije nisu nista posebno graficki, ali su polja super graficki uradjena. ali mora velika rezolucija i maximalne texture i ima jos hiljade podesavanja. Ali u ovoj igri grafika nije presudna, zadovoljavajuca je......
:: Ljudi jel neko ima problem sa grafikom stavio sam sve na ultra high i deluje mi nekako smesno da li je to neki bug ili neki problem kod mene il se mozda ja tripujem za grafiku?
:: Ljudi jel neko ima problem sa grafikom stavio sam sve na ultra high i deluje mi nekako smesno da li je to neki bug ili neki problem kod mene il se mozda ja tripujem za grafiku?
Gare87, lepo receno,ovde grafika nije presudna,mada meni je opet dosta dobra... Sto se stabilnosti tice mani nije crashovala jos uvek,nisam video da opada frame rate, stvarno lepo radi.A stvarno na svakom koraku ima neki side quest, bas ce imati ovo da se igra. :) LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
evo meni je 2x crashovala do sada, i provalio sam da je do ebenog MSN-a :@ tako da gasite msn ako crashuje a pritom je ukljucen, inace opada mi framerate verovatno zbog graficke, ako ima neko da mi pokloni graficku za rodjendan sutra(ali neku bolju od ove:) rado cu da prihvatim poklon i da ga pritom castim :))))
:: Gare87, lepo receno,ovde grafika nije presudna,mada meni je opet dosta dobra... Sto se stabilnosti tice mani nije crashovala jos uvek,nisam video da opada frame rate, stvarno lepo radi.A stvarno na svakom koraku ima neki side quest, bas ce imati ovo da se igra. : :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
hehehe, ne koristim ja msn i tako te stvari, :))) Ja igram na ovoj mojoj nvidia 9600 gt i stvarno nije bilo nikakvih problema za sada, a igrao sam sigurno 1-2 h. E aj da je 18-ti pa da vidimo nesto, ali 23-ci...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: evo meni je 2x crashovala do sada, i provalio sam da je do ebenog MSN-a : :: tako da gasite msn ako crashuje a pritom je ukljucen, inace opada mi framerate verovatno zbog graficke, ako ima neko da mi pokloni graficku za rodjendan sutra(ali neku bolju od ove:) rado cu da prihvatim poklon i da ga pritom castim :))) :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: Gare87, lepo receno,ovde grafika nije presudna,mada meni je opet dosta dobra... Sto se stabilnosti tice mani nije crashovala jos uvek,nisam video da opada frame rate, stvarno lepo radi.A stvarno na svakom koraku ima neki side quest, bas ce imati ovo da se igra. : :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: ::
Ljudi upalio sam igru na ultra high i daje mi u prosreku 40 fps ali nije to problem nego je problem sto se barem meni cini da je fo 3 lepse izgledao.imam win 7 64bit kad sam uradio onu foru za prebacivanje onog direct x fila u folder igre pre pocetka igre u optionsu mi se pojavio geforce 7900gs graficka i nema mog radeona e onda sam skinuo direct x 10 fajl i ubacio tamo i nasao mi je graficku. Igra je vrh samo je grafika smesna ako zna neko mozda neki nacin da se jos povecaju detalji nek javi. Poz i unapred hvala.
Ljudi upalio sam igru na ultra high i daje mi u prosreku 40 fps ali nije to problem nego je problem sto se barem meni cini da je fo 3 lepse izgledao.imam win 7 64bit kad sam uradio onu foru za prebacivanje onog direct x fila u folder igre pre pocetka igre u optionsu mi se pojavio geforce 7900gs graficka i nema mog radeona e onda sam skinuo direct x 10 fajl i ubacio tamo i nasao mi je graficku. Igra je vrh samo je grafika smesna ako zna neko mozda neki nacin da se jos povecaju detalji nek javi. Poz i unapred hvala.
mozda bolja od FO3, grafiak je ista otprilike, nije ovde uospte losa grafika.
Kod mene sa svim mogucim podesavanjiam na maksimumu, 1920x1080, 4xAntiAliasing, 15xAF retko pada ispod 40FPS, radi sasvim lepo. U zatvorenom ide i do 100FPS, a i na otovrenom ponekad ide na 60 i vise zavisno gde se gleda....
moras malo da se informises prvo, eno imas dobar review na IGN, igra je potpuno ista kao Fallout 3, znaci nema razlike, kazu da je ovo kao jedan veliki dodatak za Fallot 3, tako da ne moze da se razlikuje grafika kad su je bazirali na istom enginu kao fallout 3. Ostale graficke detalje imas na advanced, i to je sve sto ima od podesavanja, ali bogami ima dosta tu da se podesava meni u proseku je sve medium-high, jer izgleda da toliko max mogu da izguram sa 256mb na grafici(a da nema drop frame rate)......
Grafika je identicna FO3,s tim sto cinimi se ima manjak senki u odnosu na predhodnu verziju.Tu i tamo su muljave texture i sl. Zanimljivo je da kada izadjes napolje samo ti imas senku i to iz 3. lica,ostali objekti(trava,zidovi ograde,drugi likovi,rezervoari i sl) nemaju ni trunke senke,uzasno i jadno. Tako da mogu da kazem da je ova igra skarabudzena samo da bi izasla na vreme,jbg! FPS ima pad takodje,60-25 i ne pomaze ni jedan tvik i update.Ne sumljam da je dobra atmosfera igrivost i prica ali brate mogli su malo da se potrude oko grafike.Prelazak sa MOH ili LP2 na ovo je zaista bolan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.