Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
simulacije voznje
STRANA 1 OD 1
repsi simulacije voznje 15.10.2010. 02:15 T30128

status: user
broj poruka: 1276
ovu temu bih posvetio najboljim simulacijama na pc-u i ps3..dakle bilo bi dobro da napisete koje simulacije igrate i download link po mogucnosti, jer ja sam evo bas u fazi nabavljanja volana pa bi se polako bacio na skidanje igara i slicno.. moji predlozi su:

Live For Speed,
rFactor,
iRacing,
BMWchallenge,
f1 chellnge 99-02
f1 2010
i naravno GT5 koji je opet delayovan :<

koliko sam cuo iRacing se ne moze naci besplatno i dosta je skupo..navodno se kupuju sve staze i sva kola koja oces da vozis tako da me to malo odvraca od igre.. nadam se da nije ista stvar i sa rFactorom i LFS-om posto ih nikada nisam igrao!?
eto toliko.. sto vise linkova bih vas zamolio i sa najnovijim patchevima..
mislim da ce ova tema koristiti i drugim zaljubljenicima u simulacije.. a posle bi mogli opalit i neki online gaming!
hvala! pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 15.10.2010. 02:34 #252941

broj poruka: 1797
Novi FIA: World Rally Championship je prilicno realan i svakako Richard Burns Rally.
Za Live For Speed imas dve licence, druga je skuplja, vise vozila i staza, koliko sam procitao.

https://www.eveonline.com
https://www.quakelive.com
https://www.swtor.com

repsi re 15.10.2010. 03:51 #252943

da evo i ja sam citao malo za LFS do sada... s1 paket je 12 funti a s2 paket je 24.. mislim da cu uzeti ovaj s2 jer mi se jako svidja fizika kako je uradjena..mislim da ce biti jako dobro trkati se.. samo sto ne znam nikoga IRL ko vozi LFS :s
free download link za demo LFS: http://www.lfs.net/?page=downloads

ElitePro ..... 15.10.2010. 04:09 #252944

broj poruka: 305

1. LFS
2.Richard Burns Rally
3.GTR2
4.rFactor

za sve igre mozes naci lek na net-u
raic ... 15.10.2010. 10:28 #252965

broj poruka: 9006
Dobar je i GT legends ko voli dobra stara vremena kad su spojleri bili veći od kola.

Inače GTR i GTL imaju dobar community i dosta kvalitetno urađenih staza i automobila za po forumima.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Scyter Re: 15.10.2010. 12:16 #252996

broj poruka: 8138
GRID, DiRT 2, NFS: Shift...

eseses

Snoopy- Tako je 15.10.2010. 12:19 #252998

broj poruka: 6083
repsi, si mislio na m3 challenge ili postoji i bmw challenge?
Javi se kada u m3 sve na off i naravno manuelno pobedis ono najbolje vreme preloaded u igrici :)
Mogu ti posaljem fajl Ghost-a :)

:: Dobar je i GT legends ko voli dobra stara vremena kad su spojleri bili veći od kola
::
:: Inače GTR i GTL imaju dobar community i dosta kvalitetno urađenih staza i automobila za po forumima
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
repsi @shgh 15.10.2010. 13:40 #253026

da da moja greska! mislio sam na BMW M3 Challenge.. ajde bas bi voleo da vidim tog ghosta sta kaze, mozes na mail.. ja jos nisam toliko dobar jer je stvarno tesko igrati na sve off i na tastaturi (tako i igram).. ali cim stigne volan ja sam za sve oblike takmicenja! planiram bas hardcore gaming.. a bilo bi mi drago nadigravati se sa ljudima sa foruma izmedju ostalih! pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs