Pokloni svojoj jadnoj nezaposlenoj deci dzipove skuplje od 100.00 evra da stignu i dalje od Italije, i svuda gde stupa tvoja noga pravedna. Hvala ti unapred.
Zar smo i tamo otisli da divljamo!? Zasto tamo jbt!? Razumem ono, parada srama ih bocnula u oko pa malo to, malo njihov urodjen bes pa ajde, ali ovo je strasno...
Ja sam zgrozen. Ovo je zestok udar na moj nacionalni ponos, Italijani su samo cekali da napravimo sranje, a mi smo im ga posluzili na tacni. Razocaran sam.
Daleko su oni od toga da nemaju pare. 15 godina nisam bio na utakmice zbog takvih a vlast ih toleriše cak im se i umiljuje. Al vidi izjavu mafijaša Karadžića pogledaj svu tu njiovu mafiju pogle kojim strankama pripadaju i bice ti sve jasno. Licno mislim da bi trebali da nas izbace iz kvalifikacija. Ali STVAR JE U TOME ŠTO JE TO BIO I CILJ !!!! sive i javne eminencije.Pogodite koga.
Ljudi, ako se nesto brzo ne promeni u ovoj drzavi, mi smo gotovi. Od smrti Tita sve ide na dole, mada ni pod njim nije bilo bas najbolje za Srbe. Padamo sve nize i nize, posvadjali smo se sa svima, gde god odemo izazivamo bes i gnev, 2050 ce nas biti 3 miliona, omladina je sve gora i gora iz godine u godinu...
Ljudi su ovce. Narod je stado. Ovce su za klanje i šišanje, nisu za milovanje. Kad se najedu, ovce bleje. Kad su gladne, ovce bleje. Budale veruju u sreću, a glupani u slučajnost. Tako je moguće da, u nekim odsudnim trenucima za naciju, neko poveruje da je neko SLUČAJNO i svojevoljno, napravio neku sudbonosnu glupost ili promašaj zbog kojeg posle ispaštaju generacije. Neko veruje da je Gavrilo Princip bio slučajno i samo od sebe `generisan` da to uradi, drugi veruju da su zločini u ovom ratu bili samo slučajni gestovi napaljenih velikosrba ili psihopata, treći veruju da su neke demonstracije krenule spontano..... nažalost, mnogi to veruju ili tako misle. Da je neko kad je trebalo da nas bombarduju, slučajno izdavao pogubna naređenja, da su činjeni besmisleni svirepi zločini koji se nisu ni prikrivali, da je neko u interesu Srbije danas odradio da nas udalji recimo od te EU a pogotovo od učešća u EU fudbalu... znate za šta? Za šaku para.... Pazi, nekoliko desetina navijača. Nema murije, jer čeka da ovi naprave bar nekakvo sranje, onda kao dođu ali samo se muvaju ispred i jasno pokazuju da bi trebalo da naprave neko veće sranje i da im neće ništa (kao kod paljenja američke ambasade u Bg, kad su policajci otišli, a onda se dovezli kad je zapaljena da kao, to rasteraju.... u oba slučaja niko im nije pružao otpor, ni da pobegnu ni da se vrate. Neko veruje u zavere, neko u slučajnost i sreću-nesreću. Ja sam između, nemamo sreće, ali, neko nam je u tome debelo pomogao. I nije se puno istrošio.
samo sto ne placem od smeha vec od tuge, al usput se i smejem! ITALIJA, ljudi na utakmicu unesu secice (alat), xxx broj baklji i ko zna cega jos! Pa mi u Srbiji ne dozvoljavamo upaljac i kovanicu da se unese na stadion, a ne to sto se tamo unelo... ja sam licno coveku na pretresu izbacio 10-15 evra u kovanicama iz novcanika (iako je covek dolazio na zapad stadiona Vojvodine gde dolaze stariji i ozbiljniji ljudi) da ne bi slucajno pogodio nekoga time! A oni pustise nase sa hladnim oruzijem na stadion... e pa i nije providno! Pisko svaka cast na post-u! Sve su to neke mnogo vece stvari od onih koje mi i mozemo da isceniramo u glavi!
Bravo Pisko. Isuvise `slucajnosti`` da bi bile slucajne. Zar mislite da bi Hilari mrtva ladna dosla nepuna dva dana posle önog ``Vandalizma`` i paljenja DS i SPS a upravo sa njima treba da pregovara. Najineteresantnije je sto tu pedere niko nije ni tako. Sve rade isti ljudi iz senke. Napravise 11 septembar i izmisljeni rat protiv terorizma da bi smanjili ljudska prava i slobode obicnim amerima i naravno okupirali Avganistan i Irak. Uvek imaju filozofiju: napravi problem, izazovi reakciju i onda nametni svoje `resenje`. Sad su izazvali ekonomsku krizu i rat valuta da bi uveli jednu svetsku valutu i svetsku vladu preko koje ce da nas porobe.Iza svega stoje Britanska kraljevska porodica, Rotsildi i Rokfeleri koji su u vrhu masonske piramide.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston 800, Asus EN9800GT OC 512MB, WD 500GB, CM Elite 332 450W
To su vase patriote i pravoslavci... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Sad su za sve krivi ``patriote i pravoslavci` a `demokrate i liberali` su dobri. Nije sve tako kao sto izgleda na prvi pogled. Bace nam kosku sa strane i mi se oko nje glodjemo sto izuzetno odgovara onima iz senke koji su sve zakuvali.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston 800, Asus EN9800GT OC 512MB, WD 500GB, CM Elite 332 450W
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Ej, ne brini, sigurno će da te prisloni na donju glavu neko sa tim stetoskopom, pa da konačno imaš za šta da ga iskoristiš...
Sahrana ti je 22.10.2010? Vidi da te sahrane sa stetoskopom onda iz simboličnih razloga, ako već ne može iz medicinskih... __________________ Scourge of PCBerza
:: na raznju ti je mama jos odavno... a i ti i ovi ldp pederi odavde mogu samo da popuse nas pravoslavni kurac :: :: sahrana 22.10.201 :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
cuti smradino nisam te prvi nikad prozvao samo kenjas bzv kao po obicaju ko je tebi sta rekao, ajde oladi bre jebe mi se za tvoja sranja koja izgovaras i mrs u rupu iz koje si izasao misu!
Ma oni nizasta nisu krivi. Sad da ih uhvate da siluju devojcice na ulici, ti bi verovatno reko - kurva ih isprovocirala, nosila minic, tako joj i treba, ipak su oni od krvi i mesa. Bagra.
:: Sad su za sve krivi ``patriote i pravoslavci` a `demokrate i liberali` su dobri. Nije sve tako kao sto izgleda na prvi pogled. Bace nam kosku sa strane i mi se oko nje glodjemo sto izuzetno odgovara onima iz senke koji su sve zakuvali :: :: Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston 800, Asus EN9800GT OC 512MB, WD 500GB, CM Elite 332 450W :: ::
Fegetu, da znaš šta je pravoslavlje ne bi puštao spojene obrve ko šiptar, ne bi prao glaviće po medicinskom centru, i ne bi mlatio stetoskopom po paradi!
Sale Ljatifi! __________________ Scourge of PCBerza
:: cuti smradino nisam te prvi nikad prozvao samo kenjas bzv kao po obicaju ko je tebi sta rekao, ajde oladi bre jebe mi se za tvoja sranja koja izgovaras i mrs u rupu iz koje si izasao misu :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
da o ovoj bagri trosimo bajtove. Drzavu ocigledno zabole za iste, stavise mislim da ih podrzava kako bi imala razlog da pojacava represivni aparat. Pa kad se pobuni narod za nesto bitno onda ce da reaguje svom silom.
Sale nisi morao ovoliko očigledno da obriješ obrve, pa šta će sad bakuta da ti kaže? Da to rade sekaperse? http://goo.gl/TcrP __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.