Za jedan minut me preteče čovek, u isto vreme postavismo teme... Nemaš ništa trenutno od igre, mogao si da naznačiš da je cloneDVD barem... __________________ Scourge of PCBerza
Zaboravih da stavim,prekopirao sam samo sa wareza naslov...izvinjavam se! LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Pojavio se cloneDVD, tako da možete natenane da ga `kupite` pa da sačekate lekić.. :: :: http://goo.gl/9j5 :: :: Za jedan minut me preteče čovek, u isto vreme postavismo teme... Nemaš ništa trenutno od igre, mogao si da naznačiš da je cloneDVD barem.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Sačekaću da neko da mešano linkove, megaupload, hotfile... pa jednim servisom spreda, drugim otpozadi, će se nađu oko sredine. Ići će brže od torenta u svakom slučaju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Kazu da ovako radi,ja nisam probao,cekam ja lekic...
1. Install latest Daemon Tools Lite. 2. Download the latest YASU_1.6_9040 3. Unrar in your Daemon Tools Lite directory. 4. Close Daemon Tools Lite and rename DTLite.exe to DTPro.exe or daemon.exe 5. Start Daemon Tools Lite by starting DTPro.exe 6. Mount the image 7. Start Y.A.S.U. and click Cloak 8. Start Medal Of Honor 9. It will say something along the lines of “Use the real disk, not a backup” >> Click OK 10. Click Uncloak in Y.A.S.U >> Click Cloak again 11. Start Medal of Honor & Play!
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Pa dal radi. Nisam skinuo još. Rusi kažu da radi samo na x86. :: :: ::
Moguce da je do W7 64bit ili do DT (cini mi se da nije bio 64bit verzija). Svejedno mrzi me da se bakcem, sacekacu na lekic ..
:: Kazu da ovako radi,ja nisam probao,cekam ja lekic.. :: :: 1. Install latest Daemon Tools Lite. :: 2. Download the latest YASU_1.6_9040 :: 3. Unrar in your Daemon Tools Lite directory. :: 4. Close Daemon Tools Lite and rename DTLite.exe to DTPro.exe or daemon.exe :: 5. Start Daemon Tools Lite by starting DTPro.exe :: 6. Mount the image :: 7. Start Y.A.S.U. and click Cloak :: 8. Start Medal Of Honor :: 9. It will say something along the lines of “Use the real disk, not a backup” >> Click OK :: 10. Click Uncloak in Y.A.S.U >> Click Cloak again :: 11. Start Medal of Honor & Play :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Pa dal radi. Nisam skinuo još. Rusi kažu da radi samo na x86. :: :: :: :: :: ::
DISABLE ANTIVIRUS . ALL DETECTIONS ARE FALSE POSITIVES .DONT WORRY
1) If you install the game you have selected `Check Disk / Check Disc`, copy all files from Crack1 in the game folder (substitute) 2) If you install the game you have selected `On-line verification / Online Check`, copy all files from Crack2 in the game folder (substitute) 3)DONT COPY THE PAUL.dll TO UR DESTINATION DIRECTORY. 4) Play!
Nece jbg.... Izbacuje mi stopped working, mada izgleda da radi nekima...
Nije lazan krek, ima ga na warez-u.
:: 1. Install game with checking the disk, then copy the SecuROM.dll and moh.exe in “Binaries” folder, and delete paul.dl :: :: 2.In CMD type this “bcdedit.exe /set nx AlwaysOff” , it`s off DEP. Reboot your PC :: :: 3. Pla :: Da to je to samo dal oce na x6 :: Ma ne radi sve su ovo gluposti .Tako sam ranije skidao igre pa se cimao danima sa svaki lažni crack :: ::
:: Nece jbg.... Izbacuje mi stopped working, mada izgleda da radi nekima.. :: :: Nije lazan krek, ima ga na warez-u :: :: :: 1. Install game with checking the disk, then copy the SecuROM.dll and moh.exe in “Binaries” folder, and delete paul.dl :: :: :: :: 2.In CMD type this “bcdedit.exe /set nx AlwaysOff” , it`s off DEP. Reboot your PC :: :: :: :: 3. Pla :: :: Da to je to samo dal oce na x6 :: :: Ma ne radi sve su ovo gluposti .Tako sam ranije skidao igre pa se cimao danima sa svaki lažni crack :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.