jedva cekam da se pojavi,igram jedno 5 godina,evo sad sam instaliro pes 2011,i mogu da kazem da sam odusevljen,samo da nabacim 200 poena,pa odem u shop i kupim bure :)
igraooooo dosta dugo FM 2006 vukao sam ga sa kompa na komp sa sistema na sistem i evo sad se zabagovala, mozda moze da se izvuce. dogurao sam do 2036god. tako da samo cenim tu staru. ove nove su imale dosta rupa, u sustini nisu trebali da diraju srz fm2006
ee pa nisam ja igrao iz cuga to. znao sam da pravim pauze po 2-3meseca i da opet predjem sezonu za 3dana laganog igranja. sta da ti kazem vise Kaka je trener juventusa i ima oko 50god :) . ako oces mogu da ti dam save da vidis kako ce izgledati buducnost
:: Svaka cast! Dosao si do 2036-e, e to je draz fudbala. Ja ne mogu da igram vise od 5 sezona, teorije nema :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.