Da to sam primetio, nisam bash toliko blesav. Sad sam video temu gde si reko da se misa `smilovao`, a ja taman pomislio da su postavili opciju da se menja nick.
Mada se ovde ni jednostavnije stvari nisu odradile do kraja, pa necu da kukam na nick.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Pa promenio sam ga, valjda je očigledno :: :: eseses :: :: :: Shta si uradio sa nickom? :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
Niko nije rekao da si blesav, nego ne pratiš šta se dešava.
Nije baš dobra ideja da se uvede opcija za menjanje nicka, jer će neko to da zloupotrebi. Ja sam tražio ovo od admina još odavno, i mislim da sam zaslužio da mi izađu u susret, kao što su to i uradili.
eseses
:: Da to sam primetio, nisam bash toliko blesav :: Sad sam video temu gde si reko da se misa `smilovao`, a ja taman pomislio da su postavili opciju da se menja nick :: :: Mada se ovde ni jednostavnije stvari nisu odradile do kraja, pa necu da kukam na nick :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Pa promenio sam ga, valjda je očigledno :: :: :: :: eseses :: :: :: :: :: Shta si uradio sa nickom? :: :: :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: ::
Igra je graficki dobra al je pravljena za multiplay il cooperatvno igranje. Ne sviđa mi se uopšte. E da potrebna je bolja kartica od 5770 (pogotovo kad je scena borbe sa nekom velikom bubom na pocetku nema šanse da se igra ništa se ne vidi il je pa onaj efekt blur u pitanju, znaci ne secka al je sve razmazano). U cf radi kako treba znaci jedna 5870 je dobra za ovu igru. Secam se kad je prvi deo bio aktuelan tad sam moro da kupim novu grafiku pošto je billa poprilicno zahtevna, al se ne secam ni koju sam imao ni skojom sam je zamenio. Benchmark je oko 25 frejma za 5770 sa iskljucenim aa i vs u rezoluciji 1650 x 1050 sve na high naravno u dx 11 a i on je na high.
Samo da kazem da P2P nije grupa, to znaci da nam igra stize sa torrenta tj Peer2Peer i da scena sa tim nema nikakve veze. Takodje postoje i P2P grupe, koje `prodaju` sve od filmova (npr FLAWLESS na IPT) pa do igara(npr TRiViUM).
Sad samo cekam da neko proveren crackuje igru, pa da se bacim na igranje :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.