Ljudi ovako za one koji nisu igrali ovo, posto u zadnje vreme apsolutno nema nista sto bi ti privuklo paznju, prave igre samo sa full extra super truper grafikom a igrivost 0, tako je meni bila najjaca igra ikad gothic serijal, e posto novi izlazi 12-og oktobra ja reko da li ce izaci ista u medjuvremenu i bing!!
ovu igru morate da probate stvarnp je vredna paznje a ima citavih 500mb slicna je serijalu diablo, ali je stvarno cool evo par skimaka da vidite o cemu vam pricam, enjoy dudes...
... što ja nešto ne volem takve igre za konzole i slično... eventualno na mobilnim telefonima ili tako nekim privescima, mnogo mi prevaziđeno izgleda. A ne da si me napalio da je neka igra što ja volem, kad ono neki elektronski tabadžija... Da nisi ti čačkao te pčele, a?
:: ... što ja nešto ne volem takve igre za konzole i slično... eventualno na mobilnim telefonima ili tako nekim privescima, mnogo mi prevaziđeno izgleda. A ne da si me napalio da je neka igra što ja volem, kad ono neki elektronski tabadžija.. :: Da nisi ti čačkao te pčele, a? :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
@pisko ma nisam ih cackao one su mene :) znam kad je izasla igra ali je nisam igrao jre sam mislio da nije nesto, a jeste klon diabla i wow-a po grafici, jedina mana je sto se ponavljaju table a mnogo itema ima nije zanimljivo
pa jbg ljudi igrajte darksiders ti je hack&slash kopija gow-a i princa, samo sa levelovanjem, izgleda da osim far cry i crysis-a ove nove igre rade sa skromnom grafikom a retko koja ima igrivost
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.