Zagolicacu mastu onima koji jos nisu skinuli, prva utakmica koju cete odigrati jeste finale 1991 Bullsi protiv Lakersa, tj. Jordan protiv Medzika i Divca!
Igra se pojavila jos juce po podne na warez-bb. Inace sto se tice igre fantasticna je, 2k10 je takodje bila vrhunska simulacija, a ova je jos bolja, sve preporuke.
Kako ste instalirali ovo? Ja nadjem ono sto trazi ali virtual drive pokazuje error...I da li radi igra na win7...Ne pise da ima podrsku.Prosla verzija nije mogla.
:: :: Kako ste instalirali ovo? Ja nadjem ono sto trazi ali virtual drive pokazuje error...I da li radi igra na win7...Ne pise da ima podrsku.Prosla verzija nije mogla ::
Po mom misljenju igra je extra,cini mi se nekako malo vise teza u odnosu na 2k10...I da,jel neko nasao jos neki dribling sem onog fake pass i hopstep, mnogo su mi bili korisniji driblinzi u 2k10 (krosover...)
Igra je i prošle godine (2k10) bila odlična, a ova je još bolja, realnija, akcije su tečne kao da gledaš pravu utakmicu, a konačno je licencirana legenda svjetske košarke `His Airiness` Michalel Jordan, i to kako, sve njegove legendarne utakmice se mogu igrati, mislim šta dalje reći.
Idi na treining, tamo imaš sve moguće poteze objašnjene, ketanja, polaganja pa nadalje (imaih oko 40), a mislim da je većina ista kao i za 2k10.
:: Po mom misljenju igra je extra,cini mi se nekako malo vise teza u odnosu na 2k10...I da,jel neko nasao jos neki dribling sem onog fake pass i hopstep, mnogo su mi bili korisniji driblinzi u 2k10 (krosover... :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Gledao sam na treningu poteze mada kako mi se cini trebaca neki dobar joypad,na tastaturi malo teze ce da ide...Odigrao sam dosta utakmica i nijednu nisam pobedio (all-star tezina),makar je za mene ovo pretesko,jeste realnije nema sta, ali fali (mi) vise poteza za igru 1 na 1,tesko da prodjem tako nekoga...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Igra je i prošle godine (2k10) bila odlična, a ova je još bolja, realnija, akcije su tečne kao da gledaš pravu utakmicu, a konačno je licencirana legenda svjetske košarke `His Airiness` Michalel Jordan, i to kako, sve njegove legendarne utakmice se mogu igrati, mislim šta dalje reći :: :: Idi na treining, tamo imaš sve moguće poteze objašnjene, ketanja, polaganja pa nadalje (imaih oko 40), a mislim da je većina ista kao i za 2k10 :: :: :: :: Po mom misljenju igra je extra,cini mi se nekako malo vise teza u odnosu na 2k10...I da,jel neko nasao jos neki dribling sem onog fake pass i hopstep, mnogo su mi bili korisniji driblinzi u 2k10 (krosover... :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: ::
koji igrate na tastaturi, ali ja ni ne pomišljam da igram neku sportsku simulaciju, ili platformu na tastaturi, za to mi isključivo služi gamepad, ako možeš nabavi xbox-ov, skoro sve nove igre imaju automatski podešene komande i tutorial se pokazuja kao da igraš xbox360. Za 3d pucačine zna se, tastatura i miš su zakon.
Gamepad ne mora da bude skup, nedavno sam kupio neki playtoon - kopia ps2 (radi i na ps2 i pc-u) za 8 evra, gamepad nije uopšte loš, baš sa njim igram 2k11, mada sam ga najviše kupio zbog kabla ps2 to usb, samo to vrijedi toliko.
Ja nesto navikao na tastaturi pa mi gamepad dodje jako nezgodan,mada videcu kolike su cene xbox -ovih kontrolera pa da vidim da nabavim,ako je vec lakse...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Igra je i prošle godine (2k10) bila odlična, a ova je još bolja, realnija, akcije su tečne kao da gledaš pravu utakmicu, a konačno je licencirana legenda svjetske košarke `His Airiness` Michalel Jordan, i to kako, sve njegove legendarne utakmice se mogu igrati, mislim šta dalje reći :: :: Idi na treining, tamo imaš sve moguće poteze objašnjene, ketanja, polaganja pa nadalje (imaih oko 40), a mislim da je većina ista kao i za 2k10 :: :: :: :: Po mom misljenju igra je extra,cini mi se nekako malo vise teza u odnosu na 2k10...I da,jel neko nasao jos neki dribling sem onog fake pass i hopstep, mnogo su mi bili korisniji driblinzi u 2k10 (krosover... :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.