Da li neko igra ovaj Borderlands,zadnji DLC ? Problem je u tome sto mi ne raste XP kao u predhodnim nastavcima. Jel to tako treba ili je neki bag. Smara,jedno te isto bez ikakvog pomaka. Sure dobro one kreature,a ja stojim na 61 XP,jel se jos nekom ovo desava?
Reloaded je to sve odradio i spakovao u DLC, mislim da je 1.41.Citajuci po forumima to je izgleda iz nekog razloga normalno,a nov patch izlazi krajem meseca pa ce to da sredi.Pa sta ce mi onda,do tad cu vec da je odigram?
Stavio sam DLC, imam samo nekog lika level 37 što je završio playthrough1 i nijedan od dodataka, XP stvarno kilavi malo, očekivao sam da će brže ići, više se dobija od onih guardiana u vaultu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Reloaded je to sve odradio i spakovao u DLC, mislim da je 1.41.Citajuci po forumima to je izgleda iz nekog razloga normalno,a nov patch izlazi krajem meseca pa ce to da sredi.Pa sta ce mi onda,do tad cu vec da je odigram :: :: ::
..ako treba i godinu dana,igra mi je stalno u kompu jer vredi,a sto se tice nivoa meni su bitni,igra tako i funkcionise,manji nivo- slabije oruzije i oprema, pa te svi prze. Inace obicaj mi je da DLC zavrsim sam pa posle picim mrezu,osim ako ne naidje neki zajebat Boss kao sto je Craw..,pa ne mogu sam da ga roknem. Raic-u,ne da kilavi nego ga kod mene nema uopste,stalno stoji na istom broju,zato sam i pisao ovo.
Pa ako ti stalno stoji na istom broju kad otvoriš onaj meni sa statistikama a protivnici su na sličnom levelu kao ti i piše da dobijaš neki XP kad ih ubiješ onda je stvarno neki bag. S te strane meni radi normalno, kako je bog zapovedio.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Inace obicaj mi je da DLC zavrsim sam pa posle picim mrezu,osim ako ne naidje neki zajebat Boss kao sto je Craw..,pa ne mogu sam da ga roknem. Raic-u,ne da kilavi nego ga kod mene nema uopste,stalno stoji na istom broju,zato sam i pisao ovo :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.