Evo odigrah nekoliko partija i krenuh master ligu, znaci odusevljen sam. Ukratko, ne lici ninasta od fudbala do sada, pokidali su u svakom segmentu igre, pogotovo u namestanju taktike. Mislim da ako se nekome do sada pes serjal nije svidjao, da ovo treba da proba obavezno, stvarno su napravli skroz novi koncept fudbala!
Probajte pa kazite svoja iskustva, ja sam veoma prijatno iznenadjen!
:: Evo odigrah nekoliko partija i krenuh master ligu, znaci odusevljen sam. Ukratko, ne lici ninasta od fudbala do sada, pokidali su u svakom segmentu igre, pogotovo u namestanju taktike. Mislim da ako se nekome do sada pes serjal nije svidjao, da ovo treba da proba obavezno, stvarno su napravli skroz novi koncept fudbala :: :: Probajte pa kazite svoja iskustva, ja sam veoma prijatno iznenadjen :: :: Go Go Go !!!
Nije mi jasno kad ćete se već jednom naučiti da ne postavljate stalno teme iznova. Za rekordnih 2-3 dana postavili ste 10 tema o novoj FIFI 11 i PES-u 2011. Nema potrebe za tim, jer ako mislite da vaš post neće videti niko ako postavite u nekoj starijoj temi i ona se na početnoj strani prikaže samo u sekciji `Najnoviji odgovori`, onda se očigledno varate. Kad bi se pridržavali pravila, ta tema bi imala dosta postova, i svako ko ga zanima PES bi je redovno pratio. Ali ne, najlakše je postaviti novu temu, ne obazirući se na to što se truje forum.
:: Nije mi jasno kad ćete se već jednom naučiti da ne postavljate stalno teme iznova. Za rekordnih 2-3 dana postavili ste 10 tema o novoj FIFI 11 i PES-u 2011. Nema potrebe za tim, jer ako mislite da vaš post neće videti niko ako postavite u nekoj starijoj temi i ona se na početnoj strani prikaže samo u sekciji `Najnoviji odgovori`, onda se očigledno varate. Kad bi se pridržavali pravila, ta tema bi imala dosta postova, i svako ko ga zanima PES bi je redovno pratio. Ali ne, najlakše je postaviti novu temu, ne obazirući se na to što se truje forum :: :: ::
:: Kako 7gb ? ja nashao u prodavnici reloaded Torrent language: English Englis :: Total Size: 5.68 GB ! upravo je kupujem : :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 450W :: ::
Ono je bila neka Partisova verzija. Dajte mi tačan naziv tog sajta Arena, želim da skinem PES 2011 odatle, ovaj sa Partisa je loš.
Koj smor. Ovaj sa Partisa RLD je 5.20 GB.
:: Kako 7gb ? ja nashao u prodavnici reloaded Torrent language: English Englis :: Total Size: 5.68 GB ! upravo je kupujem : :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 450W :: ::
:: Ono je bila neka Partisova verzija. Dajte mi tačan naziv tog sajta Arena, želim da skinem PES 2011 odatle, ovaj sa Partisa je loš :: :: Koj smor. Ovaj sa Partisa RLD je 5.20 GB :: :: :: :: Kako 7gb ? ja nashao u prodavnici reloaded Torrent language: English Englis :: :: Total Size: 5.68 GB ! upravo je kupujem : :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: Asus DVD/RW :: :: Blueberry 450W :: :: :: ::
Edit: Ta verzija koju skidate nije dobra verovatno, sve su po 5.19 GB. Nisam sreo sa 5.68 GB.
:: http://goo.gl/Pnt :: :: :: :: Ono je bila neka Partisova verzija. Dajte mi tačan naziv tog sajta Arena, želim da skinem PES 2011 odatle, ovaj sa Partisa je loš :: :: :: :: Koj smor. Ovaj sa Partisa RLD je 5.20 GB :: :: :: :: :: :: :: Kako 7gb ? ja nashao u prodavnici reloaded Torrent language: English Englis :: :: :: Total Size: 5.68 GB ! upravo je kupujem : :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: ::
:: Danke :: :: Edit :: Ta verzija koju skidate nije dobra verovatno, sve su po 5.19 GB. Nisam sreo sa 5.68 GB :: :: :: :: http://goo.gl/Pnt :: :: :: :: :: :: :: Ono je bila neka Partisova verzija. Dajte mi tačan naziv tog sajta Arena, želim da skinem PES 2011 odatle, ovaj sa Partisa je loš :: :: :: :: :: :: Koj smor. Ovaj sa Partisa RLD je 5.20 GB :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kako 7gb ? ja nashao u prodavnici reloaded Torrent language: English Englis :: :: :: :: Total Size: 5.68 GB ! upravo je kupujem : :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: ::
ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu :D
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
:: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 450W :: ::
ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: Asus DVD/RW :: :: Blueberry 450W :: :: :: ::
a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu?
:: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: ::
EDIT: A evo ipak moze,restartovah komp, sada radi sve normalno...
:: a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu :: :: :: :: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 450W :: ::
:: Ma sto je najgore, i ovo je RELOADED verzija.. :: :: EDIT: A evo ipak moze,restartovah komp, sada radi sve normalno.. :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu :: :: :: :: :: :: :: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: odakle bre to skidate :: :: :: :: Ma sto je najgore, i ovo je RELOADED verzija.. :: :: :: :: EDIT: A evo ipak moze,restartovah komp, sada radi sve normalno.. :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ja sam sa wareza danas skinuo.. :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: odakle bre to skidate :: :: :: :: :: :: :: Ma sto je najgore, i ovo je RELOADED verzija.. :: :: :: :: :: :: EDIT: A evo ipak moze,restartovah komp, sada radi sve normalno.. :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma nema veze,pouzdano je i tamo... Ma ok je sada,radi sve normalno,ne znam sta je malopre bilo. Napisah vec, restartovah komp i krenula instalacija normalno... Igrao sam malo,nema nikakvih problema.
:: pa zasto ne citas komentare? skini sa AreneB :: :: :: :: Ja sam sa wareza danas skinuo.. :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: odakle bre to skidate :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma sto je najgore, i ovo je RELOADED verzija.. :: :: :: :: :: :: :: :: EDIT: A evo ipak moze,restartovah komp, sada radi sve normalno.. :: :: :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: :: a sto si skidao tu verziju kad imas lepo RELOADED proverenu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja skinuh verziju od 5.19 GB... Evo sta kaze kada hocu da instaliram.. This installation package could not be opened.Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Upravo to. Čekam FM 2011 ko ozeblo sunce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok je ova verzija 5.68gb ... ima info fiajl i omot od igrice i ne znam shta josh :D ala ce pikamooooooooo.. Josh samo manager da izadje :D Formula,Pes i Manager...i bole me za zimuuuuuuuuu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M2N-E :: :: :: :: :: :: :: :: AM2+ 7750 Black Edition :: :: :: :: :: :: :: :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: :: :: :: :: :: :: :: 2 x 160GB Maxtor :: :: :: :: :: :: :: :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: :: :: :: :: :: :: :: Asus DVD/RW :: :: :: :: :: :: :: :: Blueberry 450W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Nije mi jasno kad ćete se već jednom naučiti da ne postavljate stalno teme iznova. Za rekordnih 2-3 dana postavili ste 10 tema o novoj FIFI 11 i PES-u 2011. Nema potrebe za tim, jer ako mislite da vaš post neće videti niko ako postavite u nekoj starijoj temi i ona se na početnoj strani prikaže samo u sekciji `Najnoviji odgovori`, onda se očigledno varate. Kad bi se pridržavali pravila, ta tema bi imala dosta postova, i svako ko ga zanima PES bi je redovno pratio. Ali ne, najlakše je postaviti novu temu, ne obazirući se na to što se truje forum
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.