najverovatnije te Hard disk kara, uradi jedan defragment (defraggler)
:: Instalirao sam fifu 11 i ponekad mi zasecka na par sekundi. radi isto i kad stavim na minimalnu i na maksmalnu rezoluciju. :: imam :: :: Intel c2d e860 :: Kingston 800MH :: Asus p5 :: Gainward GTX 47 :: WD rapto :: ::
hoce da secne zbog harda ako recimo skidas nesto na istu particiju gde ti je instalirana igra
:: Ma kakav HDD, ja svog Raptora nisam defragmentovao otkad sam ga kupio i radi kao sat.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Pa ako ti na toj mashini i grafichkoj treba da gasish MSAA onda nemam komentar pogotovo na 470 GTX! Mora da tebi neshto shtekne hard zbog nechega..kao shtio ovaj reche defragmentuj ga i pogledja priocese ili neshto...
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.