da li neko ima slican problem? ne postoji mogucnost da mi zapamti podesavanje vezano za raspored dugmica na joypad-u. joypad je logitech rumblepad 2, igra ga uredno prepozna, normalno radi u svim igrama. ovde, ma koliko ja profila snimio, i ma kakva podesavanja da napravim, konstantno mi drzi default vrednosti, bez obzira sto mi uredno prijavi da su promene snimljene. dakle, ima li neko resenje za ovo? PS manite se sad price da cekam pes 11, znam i ja to .)
pa to se podesava u posebnom prozoru koji se otvori kad startujes igru. prvo se to otvori, odradis sva podesavanja, i za rezoluciju, detalje, i zvuk. tu dobijes uputstva o mogucnosti podesavanja rasporeda tastera i komandi na joypadu. ali cvrc...
Ne lupetaj bezveze..... To sto si ti ljubitelj pes-a ne znaci da je fifa nikakava, recimo meni se vise svidja fifa i odgovara mi ta igra, tako da ti svoja misljenja zadrzi za sebe!!
Dobra je ova FIFA, zadovoljan sam kako je urađena, međutim, za mene je PES ipak prvi. Više mi odgovara takav sistem igranja. Naravno, ovo ne znači da je ova FIFA loša, taman posla, urađena je najbolje do sada.
:: Dobra je ova FIFA, zadovoljan sam kako je urađena, međutim, za mene je PES ipak prvi. Više mi odgovara takav sistem igranja. Naravno, ovo ne znači da je ova FIFA loša, taman posla, urađena je najbolje do sada :: :: ::
ma, sasvim je ok uradjena fifa. ima prednost zbog licenci, i kad bih regulisao problem vezan za raspored tastera, tj. komandi, igrao bih je jer se ne razlikuje toliko u odnosu na pes. iskreno, na pes sam navikao, vise mi odgovara. ali to ne znaci da je fifa losa. mislim na ovogodisnju verziju. posle fife 99, nijedna mi se nije svidela, a instalirao sam bukvalno svaku. i pes igram jos od 98-me, kad je izasla prva verzija, tad se zvao j-league, pa onda winning eleven...
meni na demo-u(ali sa tastaturom) mi zapamtio podesavanja, jedino me nervira sto je onako odradjeno, udje se u setup pa tu podesis, pa posle u igri premestis dugmice gde koji ti odgovara, kao i u pes-u, ali za dzojstik ne znam, probacu kad instaliram fifu full sa ovim mojim kinezom da vidim da li hoce..... pozdrav
zato sto fifu ne razvijaju jednako na konzolama i na pc-u.. ja sam evo tek danas probao i pes i fifu 11 na ps3 i imam zamerke na obe igre.. kod pesa mi se ne svidja kao i pre sto mi se nije svidjalo sto se svi igraci nekako krecu ko roboti, nema fluidnosti i toga a jako mi lepo lezi lopta na travi - bas ima fin grip.. a sto se tice fife (inace sam ljubitelj pesa ali samo fifu igram od 09 na konzoli) malo mi se cini da je previse ubrzana! gameplay je puno fluidniji i prirodniji pokreti u fifi samo mi nije jasno cemu to ubrzanje? prebrza je!! bar za moj ukus.. pozz
edit: da dodam.. na pesu su golovi fantasticni! bar ovaj messi sto ga je stavio... perfekcija!! i mreza mi se vise svidja na pesu.. samo mi je nekako bas cudan taj sut u pesu..bar ja nisam naviknut
:: ma, sasvim je ok uradjena fifa. ima prednost zbog licenci, i kad bih regulisao problem vezan za raspored tastera, tj. komandi, igrao bih je jer se ne razlikuje toliko u odnosu na pes :: iskreno, na pes sam navikao, vise mi odgovara. ali to ne znaci da je fifa losa. mislim na ovogodisnju verziju. posle fife 99, nijedna mi se nije svidela, a instalirao sam bukvalno svaku :: i pes igram jos od 98-me, kad je izasla prva verzija, tad se zvao j-league, pa onda winning eleven.. :: :: ::
Jeste na fifi je bas brze igra uradjena, ali zato ima normal fast i slow da se podesi brzina igre Nzm samo da li su izbacili driblinge u fifi 11?? Posto su u fifi 10 ubacili driblinge tako da moze bas fine akcije da se naprave....
:: zato sto fifu ne razvijaju jednako na konzolama i na pc-u.. ja sam evo tek danas probao i pes i fifu 11 na ps3 i imam zamerke na obe igre.. kod pesa mi se ne svidja kao i pre sto mi se nije svidjalo sto se svi igraci nekako krecu ko roboti, nema fluidnosti i toga a jako mi lepo lezi lopta na travi - bas ima fin grip.. a sto se tice fife (inace sam ljubitelj pesa ali samo fifu igram od 09 na konzoli) malo mi se cini da je previse ubrzana! gameplay je puno fluidniji i prirodniji pokreti u fifi samo mi nije jasno cemu to ubrzanje? prebrza je!! bar za moj ukus.. poz :: :: edit: da dodam.. na pesu su golovi fantasticni! bar ovaj messi sto ga je stavio... perfekcija!! i mreza mi se vise svidja na pesu.. samo mi je nekako bas cudan taj sut u pesu..bar ja nisam naviknu :: :: :: ma, sasvim je ok uradjena fifa. ima prednost zbog licenci, i kad bih regulisao problem vezan za raspored tastera, tj. komandi, igrao bih je jer se ne razlikuje toliko u odnosu na pes :: :: iskreno, na pes sam navikao, vise mi odgovara. ali to ne znaci da je fifa losa. mislim na ovogodisnju verziju. posle fife 99, nijedna mi se nije svidela, a instalirao sam bukvalno svaku :: :: i pes igram jos od 98-me, kad je izasla prva verzija, tad se zvao j-league, pa onda winning eleven.. :: :: :: :: :: ::
Evo bas sam igrao ovih 2 dana fifu 11 i ovaj gameplay nema ni g od onog gameplaya kao kod fife 10, znaci ono bas je mnogo dobro uradjen fudbal(isto je kao na demou), ima i driblinzi fenomenalni, gledao sam tutorijale skinuli su neke driblinge koje izvodi ronaldo i ronaldinjo, ali treba da su igraci sa jedno 85+ ocenom za dribling i kontrolu lopte i onda uspesno odrade dribling. Jedino sto nisam naviko pa mi nekako deluje da je dosta tesko da se igra, morao sam da smanjim level na semi-pro jer na pro jedva sam uspevao da odigram nereseno i ponekad da pobedim :))
Jeste, šta neispavanost uradi od čovjeka, na znam kako mi se učinilo da je lošija iga od demo-a. A da je teška, jeste, pogotovao kada sva dodavanja i šut postaviš na manuelno.
da igra je bas teska, ali sam provalio da moze driblinzima da predjes od 2 do 3 igraca, sto mi se mnogo svidja, a i igraci koji imaju 9 speed isto tako moze sa njima lagano da se prodje pored odbrane, pogotovo kada pokusavaju da naprave offside zamku, ali zato kada se igra protiv jacih ili istih kao tvoj tim e onda je bas tesko doci do pobede. Jedino nzm gde da podesim ono da se sami menjaju igraci kada se branim, zato sto moram non stop manuelno da menjam igace da napravim presing(to je ono marker da se pojavi iznad igraca), inace ostalo je sve super, igra je na ps3 i na xbox dobila ocenu 9 :D :D
:: Jeste, šta neispavanost uradi od čovjeka, na znam kako mi se učinilo da je lošija iga od demo-a. A da je teška, jeste, pogotovao kada sva dodavanja i šut postaviš na manuelno :: :: ::
my fifa controller settings auto switching i tu podesi, na početju je skroz smanjeno.
Što se driblinga tiče, ne znam da li postoji dribling na svijetu koji nisu ubacili u igru, a kontrole su nekako logične, barem za jednostavnije driblinge. Mislim da su u fifi 11 jedine sudije na svijetu koje niko ne psuje! Fino ispoštuje prednost, a ako je start bio za karton, dobićeš ga pa makar akcija trajala pola sata. Nadam se da su to i u novom pes 11 ispravili, prije si mogao ubijati igrače, bitno samo da nema loptu!
posto pikam na tastauri ovo, nesto mi prijavljuje kao insert controller and reenter this page(kada udjem u ova podesavanja za controller) :S probacu da ukljucim iskljucim tastaturu ali msm da nece da moze tako :)
Inace malo mene sudije nerviraju, mnogo nekako su `nezni` samo malo gurnes pipnes nekog igraca i odmah prekrsaj, klizeci start bolje i da se ne radi uopste, skoro svaki klizei je karton :@ :@ msm malo su ga preterali sa neznoscu, nije to balet :)
:: my fif :: controller setting :: auto switchin :: i tu podesi, na početju je skroz smanjeno :: :: Što se driblinga tiče, ne znam da li postoji dribling na svijetu koji nisu ubacili u igru, a kontrole su nekako logične, barem za jednostavnije driblinge. :: Mislim da su u fifi 11 jedine sudije na svijetu koje niko ne psuje! Fino ispoštuje prednost, a ako je start bio za karton, dobićeš ga pa makar akcija trajala pola sata. Nadam se da su to i u novom pes 11 ispravili, prije si mogao ubijati igrače, bitno samo da nema loptu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.