Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Black Prophecy
STRANA 1 OD 1
Morow Black Prophecy 26.09.2010. 00:50 T29692

status: user
broj poruka: 1038
MMORPG svemirska simulacija, prvo i trece lice (po izboru), trebalo bi da izadje u Novembru ove godine i sto je najbolje bice free-to-play. Pogledajte gameplay trailer na 720p. Ja sam vec odlepio. :D

http://www.youtube.com/watch?v=0y6bFJxdVZk

http://www.blackprophecy.com/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Sve je to lepo 26.09.2010. 01:07 #247998

broj poruka: 6875
grafika extra,gameplay neshto,manje vise,novo,i jos dzabe.

tako sam i ja pre bio napaljen na free to play mmorp igre,i neke sam zaista igrao

al vremenom me je izludela stvar sto u 99% takvih igara,ima neka vrsta ONLNE SHOP-a na sajtu igre,gde igraci sa dubljim budjelarima,daju lovu(neretko i po 100$(e)),vidjao sam takve slucajeve,i onda ma kolko ti da se trudish u igri ,i koliko da igras,i kolko talenta i znanja da imas,u nekom battle groundu,naprosto protvih njih NEMAS SANSI.

naravno,razumem da i takve igre ,da bi opstale,moraju imati kakav takav izvor prihoda,al taj sistem je za mene totalni trash.

obrnimo mi okrenimo Wow je najbolji MMORPG danasnjice, e sad to sto ti u startu treba 60 ili 70 evra (za discove,to ce izadji na 100e,kad izadje kataklizma)+ monthly fee=boga oca!
sve je to normalno u i skladu sa kvalitetom koji ima

Mislim da bi igraci koji nece da daju pare za mesecnu pretplatu trebali malo vise paznje da obrate na Guild Wars 2,koji izlazi pocetkom 2011 ,gde lepo platish igru i igras bez pretplate.

a sama igra po onome sto sam video na netu je fenomenalna i svako ,od alpha destera koji su probali kazu da je fenomenalna,neka preporucena cena za nju ,kod nas ,ce biti 4800.dinara

naravno,kod tih free to play igara,za svakoga se nadje neshto,evo je sam dobio beta key za World of Tanks,naravno odlicno sto postoje,daleko od toga da ne mogu da budu zabavne.
tortojed Jupiii! Najzad jedna simulacija svemirske pucacine koja obecava! 26.09.2010. 01:51 #248003

broj poruka: 10997
Od `Incoming` (a to je bilo aktuelno pre desetak godinica) nisam video nesto smisleno u ovom zanru (znam da je MMORPG, ali mene zanima samo akcioni deo - obaranje `brodova`...).

Daum Re: Jupiii! Najzad jedna simulacija svemirske pucacine koja obecava! 26.09.2010. 01:56 #248006

broj poruka: 12794
Incoming nije bio simulacija u svemiru...

Od simulacija u svemiru meni je neprevazidjen Descent Freespace 2...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Od `Incoming` (a to je bilo aktuelno pre desetak godinica) nisam video nesto smisleno u ovom zanru (znam da je MMORPG, ali mene zanima samo akcioni deo - obaranje `brodova`...)
::
tortojed Re: Re: Jupiii! Najzad jedna simulacija svemirske pucacine koja obecava! 26.09.2010. 02:05 #248007

Zavisi kako gledas na stvari - radilo se o skidanju vasionskih brodova/futuristickih avioncica ... Ja sam je otkrio u vreme kada sam imao S3 Trio i Voodoo accelerator...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

evo ti odlomka iz jednog prikaza: `...An increasing number of UFO sightings culminate in attacks on the international lunar base and other locations on Earth...`
===========================

Ne zaboravi da je Earth integralni deo Svemira! Zaustavite Zemlju, hteo bih da sidjem (mada ne znam gde...)!

:: Incoming nije bio simulacija u svemiru...
:: Od simulacija u svemiru meni je neprevazidjen Descent Freespace 2..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Od `Incoming` (a to je bilo aktuelno pre desetak godinica) nisam video nesto smisleno u ovom zanru (znam da je MMORPG, ali mene zanima samo akcioni deo - obaranje `brodova`...)
:: ::
:: ::
Pisko Ha, ha, lajavče! 26.09.2010. 23:06 #248194

broj poruka: 6645
.. napokon si priznao da nisi imao nevidiju celo vreme! Imao si sisa trio! `Ajd, woodoo bi ti oprostili pošto je otkupljen od nevidijaca... e, star si kao biblija. Imao si ti i ATI, samo da pročešljamo.... sigurno nisi znao da instaliraš drajver za London red bus.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

tortojed Re: Ha, ha, lajavče! Za ime Sveta, Pisko, nikada nisam ni tvrdio 27.09.2010. 03:50 #248219

da oduvek vozim NV karte. U vreme kada sam se ja zainteresovao za PC igre, Riva TNT nije bila ni planirana... Moja prva VGA karta bila je upravo ova S3, u jednom Pentium kompu SA AMD-ovim (!!!) procesorom na 233MHz!!! Kasnije sam dokupio Voodoo `nastavak` (dodatak koji se kablom vezivao za `normalnu` kartu, interno, pa je signal sa tog dodatka isao na monitor). Pre ovoga imao sam kompove 286, 386 i 486, kartu ko-zna-koju i monitor koji je davao crno-belu sliku u 256 `nijansi sivog`.
-S3/Voodoo kombinacija je odlicno obavljala posao sa igrama: Quake/Quake2, Unreal Tournament, Incoming...
-Posle ovoga sledi prava 3D era. Moja prva prava 3D karta - S4 Savage, sa 16MB memorije.
-Zatim, Riva Vanta, sa 32MB memorije, itd. itd.

###NEKOLIKO PUTA sam, u sklopu rasprava `ATi vs NV` iznosio cinjenicu da sam imao i crvenu kartu (AGP, RadeOn 1600). Tom karticom nisam bio zadovoljan jer je imala ocajan performans u OpenGL-u, i vrlo brzo sam je zamenio sa GF6600, nakon cega mi se komp preporodio!###

-Imao sam i AthlonXP 2000+. UZAS od procesora. Stravicno grejanje, nestabilan, nesposoban za i najskromniji overclock (VIA chipset Apollo Pro). Kada sam ovo zamenio za Celeron4 na 2GHz (ploca sa chipset-om 845PE), sa istom kartom (GeForce 6600) usledio je za oko 15% veci fps u svim igrama (CPU na deafult frekvenciji). O overklokovanju da i ne pricam - ovaj Celeron (100x20), sa box kulerom, `ladno je radio na 2700MHz i bio nocna mora za sve tadasnje Athlon-e...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:: .. napokon si priznao da nisi imao nevidiju celo vreme! Imao si sisa trio! `Ajd, woodoo bi ti oprostili pošto je otkupljen od nevidijaca... e, star si kao biblija. Imao si ti i ATI, samo da pročešljamo.... sigurno nisi znao da instaliraš drajver za London red bus
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs