Pokrenem ja COD6 Multy.....kojeg nisam igrao mesec dana i sad mi odjednom pise sa strane 1.3.37a-LEGACY ili tako nesto???Sta trebam da radim ili da skinem????Pomagajte.
Nisam ni ja pokretao od prošlog vikenda a onda je radilo. to legacy znači da si na staroj verziji servera, nešto isprobavaju ovih dana da dobiju dedicated foru, playliste i slično.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pao im server pa skupljaju donacije da se presele se kod drugog provajdera. http://alteriw.net/
Nije ni bitno, ionako će ubrzo da izađe black ops, još svetlucavije i bajkovitije multiplejer iskustvo - i biće dedicated servera i modova. Valjda su skontali da su od klanova koji moraju da imaju original imali jaču zaradu nego od nas muftara.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.