Trebao sam prvo da pogledam šta je.Ne volim ovakve igre ko prototype samo je prototype bolja a nju sam igro nekolko dana jer nisam imao šta drugo.Mlatiš bez ikakve logike nema nikakav skil u tome što radiš.Ne sviđa mi se ali uopšte.Deinstalacija. Ako nekom treba torent nek javi dam mu sa zamunde ide na 1000+
Igra je mlaćenje, ali je jako dobro odradjena... Sama pomisao da se nekome ne svidja igra mi je vrlo čudna...
Niti je ko prototype, niti je lošija, daleko je bolja...
Ne mogu da nahvalim dovoljno igru... Dizajn, animacije, gameplay, muzika... tačno se vidi da studio zna šta radi, i kako radi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Trebao sam prvo da pogledam šta je.Ne volim ovakve igre ko prototype samo je prototype bolja a nju sam igro nekolko dana jer nisam imao šta drugo.Mlatiš bez ikakve logike nema nikakav skil u tome što radiš.Ne sviđa mi se ali uopšte.Deinstalacija :: Ako nekom treba torent nek javi dam mu sa zamunde ide na 1000 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.