Kakav F1 i Gran Turismo 5 ovo se ceka Prva oficijalna WRC igra od strane Black Bean studija. Demo ce biti dostupan 24. septembra, a zvanican datum izlaska je oktobar 8. Zvanicne staze, svi vozaci, sva vozila i timovi. Link: http://goo.gl/Thx3
Taman da se opet raspakuje momo
Edit: Zvanicni WRC playseat, cijena...prava sitnica... http://goo.gl/jwvy __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Dirt 3 je najavljen za `11. i rekose da ce vratiti rally takmicenje kakvo treba da bude, ali ce zadrzati off road trke i X-Games. Naravno, Codemasters gura Ken Block-a i novu Imprezu (koja se ne takmici u WRC-u, vec samo u Rally America) sto mi se uopste ne svidja.
WRC vuce evropske korene i tako treba i da ostane... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Ja sam zbog Dirt2 kupio volan, a onda se razocarao. Igrao sam starije Coline i Richard Burns Rally koji je pretezak, ali realan Kada stisnes papucu za gas do kraja `osetis` onih 300ks (automobil proklizava), a ne ko u Dirt-u, stisnes do `daske` i samo pustas u krivinama i motas volan. Ako je lakat krivina u pitanju pipnes rucnu i to je cela mustra u igri... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Odavno nije bilo prave reli simulacije. Valjda će ovo valjati nešto. DiRT 2 je dobar, ali je manje realna, a više arkadna simulacija. Oću bre nešto realno, samo da ne bude izdrkavanje kao RBR.
Videcemo, ono sto je najbitnije je fizika i ponasanje vozila na stazi.
@DmasterNo.1 Ne moze da bude arkadna simulacija, ili je simulacija ili je arkada, to su dva razlicita pojma. Dirt 2 je smesan, kad kocis nema zakucavanja tockova, nema proklizavanja, okreces auto kako hoces. RBR je tezak, ali kad prodjes skolu i naucis staze onda imas sansi. Gledao sam lika na netu koji igra RBR na G25 sa sve manuelnim menjacem, ono je strasno. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
eh ...Richard Burns Rally ...covece kakva je to igra! Zesce je teska ali je stvarno odlicna... ja sam dirt 2 igrao neko vreme ,stigao do nekih 70% i tu sam prestao ,valjda sam izgubio volji ,a ponasanje automobila nema veze sa realnim ...kao da su forsirali Blockov Gymkhana stil `voznje` ...prvi dirt sam samo probao i odma ga `uklonio` sa kompa ,pre toga igrao bas dosta one starije coline ...i sad bi mogao opet da ih igram :)
btw ,F1 nije nesto (moje licno misljenje)...ne znam kako da objasnim ,ali uopsteno gameplay je nekako ...cudan. Upravljanje cudno ...motor vristi ko svinjce pred klanje ...nisam probao s volanom ,uzecu od ortaka da probam ,tako je verovatno mnogo bolje
daj boze da ovo bude dobro ,al dok god bude bilo bolje od dirt 2 ,ja cu ga igrati
Skinuh demo pre neki dan, igra je fina ima tri nivoa tezine, svidja mi se lockovanje tockova i smanjena upravljivost vozila pri velikim brzinama sto je realno, dirt 2 je mnogo lepsi vizuelno, ali je ok grafika, kao i fizika. Jedina stvar koja mi se ne svidja je zvuk...to su mogli bolje da urade. Danas je izasla full igra, pa obratite paznju... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: nema jos uvek WRC-a nigde u FULL-u, samo DEMO :: :: :: :: Fala na obaveštenju. Odoh da stenem u red ispred najbliže prodavnice :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: :: OCZ Vendetta :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: :: Antec 30 :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Ne mogu nigde da nadjem info za G29... Verovatno si mislio na G27... G25 je stari model onaj što je imao probleme sa menjačem... G27, tj update-ovani model i hoću da uzmem...
I ne mislim na Dirt3 već na Grid 2... __________________ Scourge of PCBerza
:: Verovatno misliš na DiRT 3.. :: :: Ako već uzimaš volan i spreman si da daš te pare, uzmi onda G29. Ne znam da li ga ima kod nas, a verujem da nije mnogo skuplji od G27 :: :: :: :: Još samo Grid 3 da izbac :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Izgleda da stvarno nema nigde info. Bezveze. Gledao sam slike G29, drugačiji je od G27.
:: Ne mogu nigde da nadjem info za G29... Verovatno si mislio na G27... G25 je stari model onaj što je imao probleme sa menjačem... G27, tj update-ovani model i hoću da uzmem.. :: :: I ne mislim na Dirt3 već na Grid 2.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Verovatno misliš na DiRT 3.. :: :: :: :: Ako već uzimaš volan i spreman si da daš te pare, uzmi onda G29. Ne znam da li ga ima kod nas, a verujem da nije mnogo skuplji od G27 :: :: :: :: :: :: :: Još samo Grid 3 da izbac :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
Uzmi slobodno ako ti naleti neka rasprodaja G25, sa izdržljivošću menjača imali su problem samo gejevi i to isključivo ako ga češće šrafe na stolicu nego na sto.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ne mogu nigde da nadjem info za G29... Verovatno si mislio na G27... G25 je stari model onaj što je imao probleme sa menjačem... G27, tj update-ovani model i hoću da uzmem..
Ti si pedercina koja nije videla G25 a ovde se proseravas, ja sam promenio 3 modela a volan je skroz ne kvalitetan i ne vredi toliko para, na prva dva mi je otisao menjac a na poslednjem ffb i menjac posle toga razocaran sam u hardware u vecinu stvari jer je sve tako skupo al ne vredi toliko, ne kvalitetno je samo stancaju! koliko me nervira taj logitech otisao bih sa ovim volanom da im ga istreskam o lobanje tamo u fabriku i njima i ovim sabanima sto kenjaju ovde mozda su vozili na nekom g25 10 minuta i misle kao wow a mi koji to imamo i koristimo svakodnevno znamo o cemu pricamo!
:: Uzmi slobodno ako ti naleti neka rasprodaja G25, sa izdržljivošću menjača imali su problem samo gejevi i to isključivo ako ga češće šrafe na stolicu nego na sto. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ne mogu nigde da nadjem info za G29... Verovatno si mislio na G27... G25 je stari model onaj što je imao probleme sa menjačem... G27, tj update-ovani model i hoću da uzmem.. ::
Bas tako, G29 ne postoji, dok je G27 odlicna kupovina. Jbg da nisam kupio nov momo za 5000 isao bih na G27 sigurno. Ovako...prezadovoljan sam i sa ovim. Kvalitet na nivou!!! __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.