Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ronjenje
STRANA 1 OD 1
cvvelle Ronjenje 20.09.2010. 23:52 T29549

status: user
broj poruka: 725
Da li je neko od vas naleteo na neku finu igru koja se bavi tematikom ronjenja.
Igrao sam Diver:deep water adventures skoro, kao i diver dream na soniju desetak godina ranije, i nisam čuo za još neke kvalitetnije skoro.
Nekome pada nešto na pamet?

AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
Patriot G series Sector 5 2x2gb
4890hd vapor-x
Hitachi Darkstar 160gb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Ronjenje 21.09.2010. 00:51 #246378

broj poruka: 2929
Lepse je u stvarnosti nego virtuelno :)
ja sam takodje dugo pokusavao da nadjem neku igricu sa tom temom ali bez uspeha.
Sta da ti kazem mrka kapa, ako ronis ne preostaje ti nista drugo nego da skoknes do mora ili u Srbiji samo dva mesta postoje Krupajsko vrelo i vrelo Mlave. Ima i nekih jezera ali ona nisu vredna pomena nije nesto sto bi se reklo. Ima ok mesta i na Drini blizu brane Perucac a i jezero Zovine na Tari nije lose. MOze da se nadje ako si zaludejnik kao ja uvek nesto ima. KAda si u Bg-u moze i ADA ima samo jedno mesto koje j interesantno, ali brzo dosadi ineresantno ti mozda prvi put. Ja bi licno opet isao na pomenuta vrela stvarno je lepo tu bi isao 100puta ima tu i poprilcne dubine a na drini ima isto mesta sa oko 40m sto je super...
Igrica bi radila posao po nekada ali nema na zalost.
:: Da li je neko od vas naleteo na neku finu igru koja se bavi tematikom ronjenja
:: Igrao sam Diver:deep water adventures skoro, kao i diver dream na soniju desetak godina ranije, i nisam čuo za još neke kvalitetnije skoro
:: Nekome pada nešto na pamet
::
:: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x
:: Gigabyte GA-MA785GT-UD3
:: Patriot G series Sector 5 2x2g
:: 4890hd vapor-x
:: Hitachi Darkstar 160g
:: Chieftec 600
:: Chieftec BG-01b-b-sl-op
cvvelle Ništa od RL ronjenja za sad 21.09.2010. 03:38 #246391

Još nisam prošao PADI, imam dosta obaveza, a teško je i povezati se sa klubovima kod nas, a i teško je doći do samog spiska dokumentacije koji ti treba, o nabavci opreme i servisiranju iste da ne govorim. Nisam iz BG-a, pa to još više otežava.
Probaj Diver:deep water adventures, ako želiš zanimaciju na računaru. Malo izgleda nedorečeno na kasnijim nivoima, ali je ok, naročito ako se uzme u obzir da je za džabe. Igra je sada već malo starija, rađena je pod pokroviteljstvom (čitaj: kao reklama) velikim proizvođačima opreme tipa SCUBAPRO/UWATEC, tako da se u istoj mogu naći komadi opreme koji su sada izbačeni iz proizvodnje.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
4890hd vapor-x
Hitachi Darkstar 160gb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op

djokosrb :( 21.09.2010. 09:46 #246402

broj poruka: 6875
I ja bih voleo da vidim simulaciju kosarkaske Evrolige(ne onaj dosadni nba),vaterpolo igru,simulaciju, odbojke,al klinac nema ko da napravi,odnosno ima,al niko se ne cima zbog toga

cvvelle Simulacije 21.09.2010. 20:21 #246531

Realno, mala je grupa ljudi koja se interesuje za simulacije tog tipa.
Košarka, fudbal, hokej, letenje... Toga ima koliko hoćeš, relativno jednostavno je napraviti, pravila su fixna u sportovima, nema razmišljanja i arkadnost je dozvoljena, i bez ikakvog napora igrač se unese u mlaćenje po dugmićima. A probaj da sastaviš avanturu koja se dešava pod vodom, neki menadžment finansija, da izbalansiraš realnost i (ne)znanje potencijalnih igrača-kupaca koji nisu čuli 2x u životu za dekompresiju, a kamoli da im palo na pamet da traže šta je nitrox (najjednostavniji slučaj) i kakvi su njegovi efekti...
Slaba publika.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
4890hd vapor-x
Hitachi Darkstar 160gb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs