Gledajuci klipove na YouTube, imam mnogo losiju grafiku u igri, u odnosu na doticne klipove koji su pokretali GTA4 sa dosta losijim procesorom i stock vrednostima 8600GT kartice.
Do cega je problem? Koristim poslednju verziju drajvera i stagod da stavim u igrici:
low, medim, high(textures), ne primecujem neku bitnu razliku?
Da li primecujes razliku u FPS? I ako te ne mrzi, baci low screenshot i high screenshot da vidimo te mizerne razlike. Koji je windows i na kojoj rezoluciji igras? Tj, pokusavas?
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Da napomenem, da je nebitno da li setujem `view distance, detail destance, shadow i vehicle` na 0 ili 100. Jedino dobijam na vidljivosti, kada povecam i malo se drugacije vidi drvece, itd... Ali uopste mi ne pada FPS kada pojacam na 100 sve nesto drasticno. Mozda jedno 5FPS-a u najvise.
Inace, u igri, nebitno da li je sve na low-high, imam od 20 do 35FPS-a.
Kada sve ove slajdere za view, detail, shadow i vehicle spustim na 1, ide i preko 35, siguran sam...
Ja sam vec instalirao neki patch, sa Bench foruma. Skinuo sam ga odavde:
:: Instalirao sam najnoviji patch :: :: Sada ne mogu da pokrenem igricu. Imam ovaj error :: :: fatal error: invalid resource detected - please reinstall the game(EFC20)
odes u root direktorijum od gta iv pa new>txt document>pa mu das ime commandline
otvoris txt document pa upises ovo -norestrictions -nomemrestriction, jedno pored drugog sa razmakom i onda udjes u igru pa imas unlimited resources
Samo da znas da je igra zavisna(junkie:) od 4-jezgrase, tako da bi opicio sve do kraja sa 1440rez recimo mora da imas quad da bi radila sa 30+ frejma, meni opterecuje cpu na 90%.
a ovo oko grafike sto ti je sjebano, to povecaj max rezoluciju recimo, a ako nije do toga onda je do modovane graficke, a i treba da bacis tu grafiku :)) uzmi recimo 8800gt :) ili neku 4850 ......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.